23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply og Bauroc Danmark tilbyder et stort sortiment til forårets byggerier

Med forårets ankomst accelererer aktiviteten i byggebranchen, og der er dermed i den grad også behov for pålidelige partnere og en bred vifte af kvalitetsprodukter for at imødekomme de forskellige udfordringer, der følger med

I denne forbindelse kan A-Supply tilbyde et bredt sortiment som omfatter en lang række af de produkter som anvendes til en lang række både små og store byggeprojekter rundt omkring i hele landet.

Kalksandsten: Kalksandsten er en af de mest anvendte byggematerialer i moderne konstruktion. Med sin styrke, holdbarhed og termiske egenskaber er kalksandsten ideel til både bærende og ikke-bærende vægge i byggeri. A-Supply tilbyder et omfattende udvalg af kalksandstenprodukter, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og ydeevne. Disse sten kommer i forskellige størrelser og styrker, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af byggeprojekter, lige fra boligbyggeri til industrielle komplekser.

Porebeton: -også kendt som gasbeton, er et alsidigt og let materiale, der anvendes til konstruktion af lette og energieffektive bygninger. Med sin lave vægt og gode isoleringsegenskaber er porebeton velegnet til især vægge- både ydre og indre., i både boliger og kommercielle bygninger.

A-Supply har agenturet på Bauroc porebeton i Danmark og tilbyder et omfattende udvalg af produkter fra nordens største producent af porebeton. Med deres ekspertise og engagement i at levere kvalitetsprodukter står A-Supply klar til at imødekomme behovene i ethvert byggeprojekt, hvor porebeton er det foretrukne valg.

Belægningssten og Granit: Belægningssten og granit er afgørende elementer i mange byggeprojekter, og A-Supply står klar med et omfattende udvalg af disse produkter. Med forskellige størrelser, farver og mønstre kan belægningssten og granit skabe unikke og holdbare udendørsarealer, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle.

Rullegræs: Til de grønne områder i forårets byggeprojekter tilbyder A-Supply frisk rullegræs af høj kvalitet. Rullegræs er en hurtig og nem løsning til at skabe smukke grønne områder, og det kan bidrage til at skabe en behagelig og indbydende atmosfære omkring byggeriet.

Bigbags: Transport og opbevaring af materialer er afgørende i ethvert byggeprojekt, og med A-Supplys store udvalg af bigbags kan dette løses effektivt og praktisk. Uanset om det drejer sig om sand, grus, jord eller andre materialer, har A-Supply den rette bigbag til opgaven.

Tagprodukter, Jern og Isolering: Når det kommer til tagprodukter, jern og isolering, er kvalitet og pålidelighed afgørende. A-Supply tilbyder et omfattende udvalg af disse produkter, der opfylder de højeste standarder for holdbarhed og ydeevne. Fra tagpap og tilbehør. til armeringsjern og isoleringsmaterialer, kan fagfolk finde et godt produktudvalg med et væld af anvendelsesmuligheder. 

A-Supply og Bauroc Danmark går forrest med deres omfattende sortiment og ekspertise, der gør dem til den foretrukne partner for professionelle inden for byggeri.

Med fokus på kvalitet, innovation og service sikrer de, at forårets byggeprojekter udføres med succes og tilfredshed hos alle involverede parter.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.062