23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dokumentationen der vil redde dig i en voldgiftssag, ligger i din indbakke!

Korrekt dokumentation er afgørende for at undgå voldgiftssager i byggeprojekter. Med MARS, et Outlook-plugin, kan e-mails arkiveres effektivt til kvalitetssikring

Hvilken strategi har I til jeres dokumentation?

I ethvert byggeprojekt er risikoen for at blive trukket ind i en voldgiftssag en realitet, der ikke kan ignoreres. I disse situationer udgør korrekt og omfattende dokumentation ofte den afgørende faktor mellem succes og fiasko. Det er således væsentligt at have en veldefineret strategi for dokumentation, der sikrer, at virksomheden er rustet til at forsvare sine interesser effektivt og handle proaktivt. Dette vil ikke kun reducere den juridiske risiko, men også styrke forholdet til interessenterne og skabe et mere stabilt forretningsmiljø.

Løsningen er at handle proaktivt

Ved konflikttilfælde vil den essentielle data være tilgængelig direkte i din Outlook. Med vores mailarkiveringssystem får du hurtigt adgang til jeres kvalitetssikring. Ved at integrere et plugin til Outlook kaldet MARS (Mail Archive & Recovery System), kan du nemt organisere og sortere dine e-mails. Med MARS kan du trække og slippe mails til arkivering, bruge AI til at strømline og organisere arkiverede e-mails, tilføje noter på en historisk tidslinje og få hurtige og relevante søgeresultater på få sekunder. MARS er den ultimative løsning til effektiv mailhåndtering og kvalitetssikring.

Er din virksomhed klar til at skabe et tryggere og mere produktivt arbejdsmiljø? Læs mere om, hvordan MARS kan hjælpe dig med at opnå dette mål på mars.orbit.online.

MARS - Powered by Orbit

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982
P nummer: 1013535872

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031