23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremsynede el-løsninger til nyt stort boligområde i København

På Molestien i Københavns Sydhavn opføres i alt knap 45.000 etagemeter, der sætter et markant præg på udviklingen i området ved Dansk Metals forbundshus. Projektet udføres med Electable som el-entreprenør.

Med ønsket om at tilbyde moderne boliger til sine medlemmer og deres familier opfører Dansk Metal 404 ungdoms- og 214 famileboliger samt et nyt parkeringshus på Molestien ved Dansk Metals forbundshus i Københavns Sydhavn.

Electable vandt udbuddet på el-entrepriser til alle tre delprojekter på Sydporten og har fra begyndelsen været inddraget som sparringspartner for Sjælsø Management, der varetager byggestyringen.

– Når vi er med fra starten, har vi mulighed for at implementere løsninger, der kan lette driften af bygningen. Eksempelvis har vi implementeret digitale postkasser og digitale adgangskort til ungdomsboligerne, hvor der er hyppige til- og fraflytninger. Det er blot nogle af de digitale løsninger, vi har med i projektet, udtaler Mats S. Nilsson, der er teknisk direktør hos Electable.

Derudover har Electable også været en vigtig samarbejdspartner for Sjælsø Management i kommunikationen med forsyningsselskaberne og Københavns Kommune. Der var et stort behov for udendørs belysning og vejbelysning til det omfattende projekt.

– Da der var behov for en stor mængde udendørs belysning og vejbelysning, var det nødvendigt at installere nye transformatorer. Vi var med til at designe dem og bestemme placeringen, men den endelige beslutning lå hos kommunen og forsyningsselskaberne, forklarer Mats S. Nilsson.

Foruden de integrerede digitale løsninger og udebelysningen har Electable stået for alle el-installationer i de mange boliger samt belysningen i parkeringshuset.

Udfordrer status quo

Sydporten sætter et stort aftryk på byudviklingen i området ved Dansk Metals forbundshus, og projektets omfang stiller høje krav i planlægningsfasen. Her har Electable budt ind med stærke faglige kompetencer, der har været med til at optimere projektet.

– Electable er en leverandør, der tør udfordre rådgiverne og er med til at udvikle projekterne yderligere. De har været med fra dag ét og leveret et fremragende resultat. Det gælder ikke mindst deres involvering i hele processen omkring vejbelysningen, siger Firas Al-Asadi, der projektchef hos Sjælsø Management.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.047