23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk byggeprofil indtræder i Electables bestyrelse

Byggechefen på Nyt Hospital Nordsjælland, Ole Kongsbak, skal være med til at styrke Electables position som el- og teknikentreprenør på større byggeprojekter.

Med virkning fra den 1. marts 2024 har Electable udvidet sin bestyrelse med Ole Kongsbak, der har mange års erfaring inden for byggeri, hvor han har udfyldt ledelsesrollen og arbejdet som rådgiver på store og komplekse byggeprojekter. Blandt andet på Nyt Hospital Nordsjælland, hvor han i dag har titel af byggechef. 
 
Ole Kongsbak er allerede et kendt ansigt i Electable, da han som bestyrelsesformand i det daværende Steen Jørgensen El-Installation bidrog til generationsskiftet i 2022.

- Ole har en dyb indsigt i byggebranchen, et stort netværk og erfaring fra nogle af de helt store projekter. Vi havde et rigtig godt samarbejde i forbindelse med generationsskiftet, hvor Ole var strategisk sparringspartner inden for både drift og administration, fortæller adm. direktør Michael Saxtoft.
 
Med sin erfaring og sit kendskab til Electables forretning er Ole Kongsbak en ressource, der kan bidrage til at sætte yderligere fart på den positive udvikling.
 
- For at videreudvikle Electable skal vi fortsat dyrke det, der er vores særkende. Det er først og fremmest de tætte kunderelationer, og vores fokus på at være den samarbejdssøgende og samarbejdsstærke profil, for det er lige præcis dét, som markedet efterspørger, forklarer Ole Kongsbak.

electable A/S
Silovej 8, 8.
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26522382
P nummer: 1000384428

Kontaktperson

MS
Michael Saxtoft
Adm. direktør
+45 40634040 ms@electable.dk

Send til en kollega

0.062