23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Entreprenørens drøm på strøm

Elektriske maskiner kan være nøglen til nye opgaver, hvor der bliver stillet krav til maskinernes udledning. Men udvalget af de helt store arbejdsredskaber har været en begrænsning. Allerede nu er der dog kommet et par solide krabater fra blandt andre Volvo.

Udløber
25. juli 2024

Når vi taler om elektrificering, tænker de fleste på biler - og måske efterhånden lastbiler og busser. Men nu begynder producenterne af entreprenør-maskiner også at lege med, og i branchen er man begyndt at få øjnene op for fordelene ved at gå grønt. Lige fra mindre støj og lavere vedligeholdelses-omkostninger til konkurrence-fordelen ved nul emissioner:

"Vi ser både et stigende udvalg og en stigende efterspørgsel. Det er en spændende tid for branchen. Producenterne er begyndt at erkende det store potentiale i elektrisk udstyr - både i forhold til ydeevne og bæredygtighed”, siger Steen Kock Nielsen, der er salgschef og entreprenørrådgiver i Nordania Leasing.

Her kan du læse meget mere om nogle af de forskellige maskiner, der enten er på markedet nu, eller som Steen Kock Nielsen ser frem til at opleve i den nærmeste fremtid 4 fede maskiner: Her er entreprenørens drøm på strøm

 

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

ES
Esben Skrumsager
essk@nordania.dk

Send til en kollega

0.064