23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norisol renoverer passager- og cruisefærgen 'Saffaq Ittuk'

Siden 2010 har Norisol løbende renoveret den grønlandske passager- og cruisefærgen ’Saffaq Ittuk’. Vi har stået for hele restaureringen af nye passager-faciliteter inkl. designpakke, produktion af faste møbler og installering.

I 2023 renoverede Norisol to juniorsuiter og den store Igloo suite, som er færgens største. I 2024 renoverer Norisol 10 junior suiter. 

Derudover har Norisol nyetableret og indrettet 14 liggepladser, også kaldet courchettes, og tilhørende baderum og toiletter. Liggepladserne er afskærmede med gardinforhæng, men står i åben forbindelse til fælles gang og tekøkken.

Arbejdsprocessen foregår ved, at arealet til de nye suiter og liggepladser bliver ryddet ind til skibssider, og derefter monteret med nye vægpaneler og lofter samt nyt inventar. 

I 2024 udfører vi renoveringer af ’Saffaq Ittuk’ på værft i Nordjylland, men tidligere renoveringer er også udført i Grønland.

Fakta om Saffaq Ittuk
Saffaq Ittuk er den eneste passager- og cruisefærge som sejler på Grønlands østkyst. Den har plads til 238 liggende passagerer, som kan vælge mellem fire indkvarterings-kategorier: Liggepladser, Kahytter, Junior Suites og én Igloo Suite.
’Saffaq Ittuk’ kan max. sejle 13 knob og er klassificeret af Det Norske Veritas til at sejle i isfyldte farvande. 

Norisol A/S
Smedeland 11
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK80149212
P nummer: 1016486112

Kontaktperson

VKJ
Vagner K. Jensen
vaje@norisol.com

Send til en kollega

0.078