23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv og holdbar funderingsløsning

Udnyt mulighederne ved et stabilt fundament, der samtidig er tidsbesparende og omkostningseffektiv.

Udnyt mulighederne ved et stabilt fundament, der samtidig er tidsbesparende og omkostningseffektiv

Vores præfabrikerede mastefundamentspæle er designet til at have en holdbarhed på op til 120 år. De er et hurtigt og sikkert funderingssystem, designet til efterfølgende montering af diverse master. Vores mastefundamentspæle er baseret på den traditionelle præfabrikerede betonpæl. Der er dog i denne pæl integreret bolte af rustfrit stål, der tjener som det forbindelsespunkt mellem pælen og masten ovenpå den. Pælene er specifikt tilpasset til at udnytte integrationen af en mast. Dette opnås ved at forstørre den øverste del af pælesektionerne, og derved øges pælenes bæreevne.

Anvendelsesområdet for mastefundamentet er også udviklet over tid. Markedet for vedvarende energikilder vokser, og her har fundamentet vist sig at være et stabilt alternativ også til solpanelparker og applikationer med lignende krav. Et eksempel er solpaneloverdækning over store parkeringspladser, men også solpanelparker ude på markerne drager fordel af mastefundamentet som grund. Mastefundamentspæle har flere fordele, bl.a.:

Hurtig og fleksibel installationsmetode
Installation uanset vejrforhold
Fuld kontrol over bæreevnen
Høj kvalitet med fuld sporbarhed
Lavere CO2-aftryk og vægt sammenlignet med tidligere generationers mastefundamenter
Genbrug i løbet af levetiden (120 år)
Referenceprojekter

Mastefundamentspæle har været brugt til forskellige projekter, bl.a. som fundament til et solcelleparkeringsanlæg og til elektrificering af det danske jernbanenetværk.

Parkeringsanlæg med solceller

 
Mastefundamentspæle er ideelle til anlæg af parkeringspladser under solcelleanlæg. MOJO-projektet er et solcelleanlæg i Flevopark-provinsen i Holland.

MOJO-Parken er et udendørs eventområde, der normalt bruges til store musikfestivaler, hvor der er et stort tilhørende udendørs parkeringsareal. Her havde man et ønske om at kombinere vedvarende energi via solpaneler, en parkeringsplads og ekstra overdækkede parkeringsmuligheder. Dette førte til en løsning, hvor Centrum Pæles mastefundamenter gav det optimale fundament. Til projektet blev der leveret og installeret ca. 2800 mastefundamentspæle.

Elektrificering af jernbanenetværket

 
I Danmark lancerede Banedanmark i 2015 et storstilet projekt med det formål at elektrificere det danske jernbanenetværk. Her bruges udelukkende mastefundamentspæle fra Centrum Pæle. Projektet forventes færdigt i løbet af 2026. Pælene er valgt, da de giver en hurtig, tilpasningsdygtig og sikker metode til montering af master på jernbanestrækningerne. Derudover er der mange fremtidige potentielle udnyttelsesmuligheder for mastefundamentspæle. Nogle af disse er f.eks.: Parkeringsfaciliteter ved supermarkeder, lufthavne, forlystelsesparker, støjvægsfundamenter og meget mere.

Læs mere på vores hjemmeside her 

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27242561
P nummer: 1002405987

Kontaktperson

JT
Jacob Thorhauge
​Adm. direktør
jacobt@centrupaele.dk

Send til en kollega

0.047