23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DM i skills 2024: Würth Danmark støtter og inspirerer den faglærte ungdom

Om få dage rykker Danmarks dygtigste erhvervsskoleelever ind på Dyrskuepladsen i Roskilde, når der afholdes DM i skills for 13. gang. Endnu engang er Würth engageret som stolt medsponsor.

Når tømrere, snedkere, elektrikere, mekanikere, murere og mange flere erhvervsuddannelser tørner sammen i tre dage på Dyrskuepladsen i Roskilde fra den 18. - 20. april, er Würth endnu engang med og støtter op om den faglærte ungdom.

God kvalitet er vigtigt

Som leverandør til Danmarks håndværkere lægger vi vægt på at kombinere høj faglighed med god kvalitet. Det gør vi blandt andet med kvalitetsprodukter og let adgang til specialistviden, så vores kunder kan yde deres bedste hver dag. Derfor støtter vi også op om at inspirere den faglærte ungdom bedst muligt – både ved DM i skills og i hverdagen.

På denne måde sikrer vi kvalitet i håndværket hele året.

Arbejdende stand

Det er ikke kun som stolt medsponsor, at Würth støtter op om DM i skills. Som de foregående år engagerer vi os også i år på en arbejdende stand, hvor vores egne Würth-specialister demonstrerer, hvordan opgaver inden for blandt andet træ og byg, bilpleje og metalarbejde udføres.

Herigennem tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste, professionelle arbejdsstyrke af engagerede erhvervsuddannede, der brænder for deres håndværk.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047