23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI A/S udnævner Kasper Køster Svendsen til konsulentdirektør for både byggeriet og industrien

NTI har taget endnu et skridt mod vores vision om at være den foretrukne leverandør af software- og konsulentydelser

NTI har taget endnu et skridt mod vores vision om at være den foretrukne leverandør af software- og konsulentydelser og udnævnt Kasper Køster Svendsen til konsulentdirektør for både byggeriet og industrien i NTI A/S. 

I NTI vægter vi den personlige rådgivning, dialog og relation til vores kunder højt, hvor vi i fællesskab afklarer udfordringer om datastyring, digitale samarbejdsformer samt automatiserede processer og workflows. For vi ved, at den tilgang skaber det mest solide fundament for et succesfuldt samarbejde. 

For at løfte dette, har vi udnævnt Kasper Køster Svendsen til konsulentdirektør for både byggeriet og industrien i NTI A/S. 

Udover at det for dig som kunde betyder, at vi sætter yderligere fokus på, at vores konsulenter og specialister møder dig og din virksomhed med det absolutte højeste niveau af viden og faglighed inden for rådgivning, software-løsninger, implementering og kompetenceudvikling i Autodesks produkter, så betyder det også, at vi fremover er endnu skarpere på at levere målrettede ydelser til dig, som arbejder i spændingsfeltet mellem design, produktion og byggeri. 

I NTI bestræber vi os konstant på at være vores kunders foretrukne sparringspartner og rådgiver. Og her spiller udnævnelsen af Kasper til konsulentdirektør en væsentlig rolle. For det er medvirkende til, at vi i fremtiden har de bedste forudsætninger for at styrke samarbejdet mellem konsulent og kunde og hjælpe dem at med skabe en mere bæredygtig og digital fremtid,” fortæller Johan Harrestrup, adm. direktør i NTI A/S. 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

DFM
Dorte Flemgaard Madsen
Marketing Manager
dfm@nti.dk

Send til en kollega

0.047