23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MARTIN Høvle i stål/beton konstruktion fra Slejpner A/S

MARTIN har altid været en pioner inden for træbearbejdningsmaskiner, og vores serie af høvle i stål/beton kvalitet er ingen undtagelse. Høvlene kombinerer avanceret teknologi, holdbarhed og præcision for at imødekomme selv de mest krævende behov for perfekt bearbejdningsresultat.

Udløber
31. august 2024

MARTIN høvle i stål-beton konstruktion.

En maskinstander lavet af en stål-beton konstruktion har flere store fordele. Stålet bidrager til styrken og holdbarheden, mens beton bruges med dens vibrationelle dæmpningsegenskaber. Denne kombination bidrager til at reducere maskinens vibrationer og støjniveau betydeligt, hvilket er afgørende for præcise og behagelige arbejdsforhold.

Fordelene ved en stål-beton konstruktion inkluderer:
Styrke: Stål tilføjer robusthed og strukturel styrke, hvilket sikrer, at maskinen kan håndtere tung belastning og varighed.

Vibration Dæmpning: Beton har fremragende evner til at absorbere vibrationer, hvilket resulterer i mindre vibration og dermed mere perfekt høvleresultat.

Stabilitet: Kombinationen af stål og beton giver en solid og stabil platform, hvilket er afgørende for præcisionsarbejde og langvarig levetid uden forringelse af bearbjedningens kvalitet.

Støjreduktion: Denne konstruktion reducere støjniveauet, hvilket skaber et mere behageligt arbejdsmiljø og overholder støjregulativer.

Maskiner med sådan konstruktion har ofte en mere jævn drift og kan levere præcise resultater, hvilket er særligt vigtigt inden for træ- og plastbearbejdning, hvor tinedele millimeterpræcision kan være afgørende.

Slejpner A/S - Læs mere om MARTIN høvle

Aftal tidspunkt for fremvisning af MARTIN høvlene i vores udstilling.
Kontakt os på telf. 45931022

Slejpner A/S

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Kontaktperson

Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.063