23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun hos Conmas: Find din nye lithiumdrevne bomlift i dag

Når det kommer til jagten på den rigtige løsning til dit behov for en lithiumdrevet bomlift, er Conmas den ideelle og eneste danske destination for dig. Conmas er nemlig den eneste danske forhandler af lithiumdrevne bomlifte. Men hvorfor er lithium-drevne bomlifte så enestående?

Conmas’ liftekspert fortæller

Conmas’ egen ekspert inden for lifte har fremlagt følgende fordele ved lithiumdrevne bomlifte:

  • Støjfri drift: En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved lithium-drevne bomlifte er deres støjfri drift. Denne egenskab er afgørende, især i støjfølsomme omgivelser eller i byområder, hvor minimal støj er en nødvendighed. Med en lithium bomlift kan du arbejde effektivt uden at forstyrre omgivelserne.
  • Lang driftstid: Med helt op til 3 dages driftstid på én enkelt opladning giver lithium-drevne bomlifte enestående langvarig ydeevne. Dette reducerer behovet for hyppige opladninger og øger derfor produktiviteten, da du kan arbejde uafbrudt i længere perioder uden afbrydelser.
  • Fleksibel punktladning: En anden fordel ved lithium-teknologi er punktladning af batteriet. Dette betyder, at selvom batteriet ikke er fuldt afladet, kan du nemt tilføje ekstra opladning efter behov, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse arbejdsrutinerne efter dine behov. Almindelige, eller traditionelle syrebatterier tåler ikke punktladning og kan ej heller yde maksimal ydeevne. Lithiumbatterier kører derimod på maksimal ydeevne indtil afladning.
  • Miljøvenlig drift: Med fokus på bæredygtighed er lithiumdrevne bomlifte et miljøvenligt alternativ. Lithium-teknologien har ingen CO2-udledning, hvilket betyder, at den ikke bidrager til luftforurening eller klimaændringer. Ved at vælge en emissionsfri løsning som en lithium-drevet bomlift reducerer du din virksomheds miljøpåvirkning.
  • Terrængående 4x4x4 styring: For at imødekomme behovene i forskellige arbejdsmiljøer er vores lithium-drevne bomlifte udstyret med terrængående 4x4x4 styring. Dette giver dig mulighed for at navigere sikkert og effektivt på ujævnt terræn, hvilket er afgørende for arbejdspladser, der kræver mobilitet og alsidighed.

Kun hos Conmas

Hvis du søger en fleksibel, stærk og pålidelig bomlift, der er emissionsfri og optimeret til langvarig ydeevne, så er vores lithiumdrevne bomlifte det perfekte valg. Til det ovenstående skal tilføjes, at den samtlige flåde af lifte hos Conmas er af mærket LGMG, som i Danmark også udelukkende forhandles af Conmas. LGMG er det verdensomspændende brand, som har taget branchen med storm. LGMG er blevet en franchise inden for branchen, og det skyldes i høj grad, at liftene produceres med en tårnhøj kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Firmaer og operatører, verden rundt, har oplevet en særligt stor opgradering, og LGMG's lifte har siden start udfordret status quo i branchen. Vi er meget begejstrede for vores samarbejde med LGMG. 
Læs mere om vores samarbejde her.

Kontakt os på 99 235 235 for at få flere oplysninger, eller udforsk vores udvalg af bomlifte eller øvrige udvalg af lifte for at blive klogere.

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.047