23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant minilæsser: Kent Davidsen fører vejen med elektriske minilæssere i landbruget

Midt i en tid hvor bæredygtighed bliver stadig mere central i alle sektorer, har Kent Davidsen fra Davidsen Landbrug taget et banebrydende skridt. Han fik nemlig de allerførste nye elektriske Avant minilæssere leveret – og hele tre stk. blev det til. Navnlig to Avant e527 og enkelt Avant e513.

Davidsen Landbrug, med sin imponerende besætning af 1700 malkekøer og yderligere kvier fordelt på flere ejendomme, drives af Kent Davidsen og hans omtrent 23 dedikerede ansatte. 

Tidligere har Davidsen Landbrug også prøvet andre læssere – herunder Thaler, men en søgen efter sikrere løsninger bragte dem i en Avant i stedet. Sikkerheden har altid været i højsædet, især da gården ofte har elever og praktikanter, som har daglig gang med minilæsserne. Her skal sikkerheden være i orden, når de uerfarne chauffører sætter sig bag rattet. Det er et helt ufravigeligt krav. 

Avant modellerne har demonstreret enestående stabilitet – en nøglefaktor for Davidsen, da ingen af deres Avant minilæssere nogensinde er væltet, selv under krævende brug. Sikkerheden er helt afgørende for, at Kent Davidsen trygt kan sende sine ansatte i arbejde. Desuden er teleskoparmen, som er standard på Avant minilæsserne også meget værdsat. 

Skiftet fra en diesel til en elektrisk minilæsser blev drevet af flere faktorer. Efter at have oplevet begrænsninger med et blysyrebatteri i en tidligere model, blev en Avant minilæsser med Avant OptiTemp batteri valgt. Dette lithiumbatteri tilbyder længere levetid og ingen vedligehold. Denne beslutning understøttes virkelig godt af virksomhedens solcelleanlæg, som muliggør opladning af minilæsserne om eftermiddagen, når de ikke er i brug. Den grønne omstilling er for Kent Davidsens helt naturlig, og derfor gav skiftet til en elektrisk minilæsser helt mening. Derudover er også lavere driftsomkostninger og mindre vedligehold en klar forventning. 

De tre nye elektriske Avant minilæssere bruges primært til at muge kalvebokse ud, håndtere overfaldsgreb, og skubbe foder ind med en stor skovl. Med omkring 2500 driftstimer årligt fordelt på de tre Avant minilæssere forventer Davidsen, at minilæsserne vil spille en kritisk rolle i den daglige drift og fortsat understøtte virksomhedens høje standarder for effektivitet og sikkerhed. Det hele samtidigt med at sikkerheden er i top og driftsomkostningerne er i bund. 

Vi takker naturligvis mange gange for handlen, og ser frem til mange års fremtidigt samarbejde med Davidsen Landbrug. 

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.031