23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiske dørtætninger: KH Trade introducerer ny leverandør inden for dørteknologi

I en verden, hvor æstetik og funktionalitet spiller en afgørende rolle, er det vigtigt for os hos KH Trade at introducere innovative løsninger, der imødekommer de stigende krav fra både arkitekter og kunder. Vi er stolte af at præsentere vores seneste tilføjelse til sortimentet: automatiske dørtætninger fra Athmer.

Fokus på æstetik og funktionalitet

I vores daglige samarbejde med producenter og projektledere har vi hos KH Trade oplevet en stigende efterspørgsel efter løsninger uden dørtrin. Mens fjernelsen af dørtrin bidrager til et minimalistisk og moderne udseende, kan det medføre problemer med lyd- og røgtætning. Dette er et område, der hidtil ikke har været fokus på, men der findes en løsning.

Med introduktionen af automatiske dørtætninger fra Athmer giver KH Trade arkitekter og bygherrer mulighed for at opnå den ønskede brugervenlighed og æstetik uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Vores tætninger kan integreres på både nye og eksisterende døre og tilbyder en effektiv løsning på problemet med luft, røg og lyd, der ellers kan trænge igennem døre uden dørtrin. Dette er særligt vigtigt i bygninger, hvor støjreduktion og brandsikkerhed er afgørende.

Udfordringen ved fjernelse af dørtrin er, at der skabes fri passage for luft, røg og lyd," forklarer indehaver af KH Trade, Henrik Odér. "Men nu kan vi tilbyde løsninger til alle typer døre - både eksisterende og nye - og det er vigtigt at understrege, at automattætninger kan integreres, selvom dørene allerede er installeret."

KH Trade hjælper med projekter i alle størrelser
Automatiske dørtætninger bør i langt større omfang tænkes ind i fremtidens projekter. Uanset om det er i kommercielle bygninger, boliger eller offentlige rum. KH Trade står klar til at hjælpe med råd og vejledning så den optimale løsning tilbydes til hvert eneste projekt.

Automatiske dørtætninger fra Athmer giver med deres høje kvalitet og tekniske fordele en større designfrihed. Med KH Trade som din partner kan du være sikker på at få adgang til de nyeste og mest innovative løsninger på markedet.

 

KH Trade A/S
Theilgaards Alle 3a
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44706105

Send til en kollega

0.047