23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En drøm gik i opfyldelse med Kebony®

Villa Grannes – en villa i Vestlandet bygget på drømme helt tilbage fra studietiden Lene Moen Grannes bor i en dejlig villa med sin mand og børn. Lene er uddannet arkitekt – og det var under studietiden, at drømmen om Villa Grannes opstod.

EN GÅRD I STAVANGER

Villa Grannes er bygget på en gård i Stavanger. En gård med meget historie, som de ønskede at bevare. Lenas mand, Lars Gunnar, er nemlig vokset op her. Ikke alt kunne reddes på grund af mug og skader efter skadedyr. De valgte at bygge om, og der er nu skabt et koncept med to "bygningskroppe" forbundet med en glasboks i midten.

HUSETS HJERTE

Den ene del af huset er mere lukket/privat- her er der soveværelser, kontor, bad, vaskerum og gæsteværelse. Den anden del er mere åben med sociale rum som indeholder bl.a. stue, køkken, bibliotek og biografværelse.

I kernen af huset, i glasboksen, ligger husets hjerte. Her er blandt andet en rutsjebane fra 2. sal ned til første og et 6 meter højt glasmaleri op ad trappeopgangen. Indgangspartiet er indtrukket for at skabe et fint atrium og for at skærme glasfacaden mod sol og vind. 

VALG AF BEKLÆDNING

Lene fortæller, at valget faldt på beklædning fra Kebony® på grund af en kombination af vedligeholdelsesfrihed og æstetik. Derudover elsker de den naturlige forandring af de brune og grå farvenuancer, som sker over tid i træværket. "Vi er så tilfredse og stolte af valg af beklædningen. Det giver det bedste førstehåndsindtryk af huset

" EN DRØM BLIVER TIL VIRKELIGHED"

En drøm fra studietiden er blevet til virkelighed. Og drømmen har efterfølgende fået meget opmærksomhed. Meget på grund af sit unikke udseende, funktion og byggeteknik. 

Kebony sælges og lagerføres af DLH Fritzøe. Vil du læse mere om disse fantastiske produkter, klik her. Du er også mere end velkomme til at kontakte os på 43500 800. Vareprøver send også. 

 

DLH FRITZØE
Orionvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40921672
P nummer: 1025608999

Kontaktperson

Jens Pedersen
Afdelingschef
+45 43500761 jep@dlh.com

Send til en kollega

0.047