23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Messe El & Teknik 2024 - Sikre solcelleinstallationer med Metrel MI3115 og Elma Instruments

I en tid med fokus på greentech, bæredygtig forsyning og vedvarende energi er det en fornøjelse for Elma Instru-ments at kunne præsentere det nyeste indenfor test og afprøvning af solcelleinstallationer.

I en tid med fokus på greentech, bæredygtig forsyning og vedvarende energi er det en fornøjelse for Elma Instruments at kunne præsentere det nyeste indenfor test og afprøvning af solcelleinstallationer.

Metrel har i MI3115 PV Analyser lanceret en brugervenlig og komplet solcelleinstallationstester til anlæg op til 1500 V. Funktionerne omfatter naturligvis sikkerhedstests som kontinuitetstest til kontrol af udligninger samt isolationstest af paneler og strenge; funktionerne omfatter også ydelsestests som måling af kortslutningsstrøm og tomgangspænding, sammenligning af måleværdier med STC-værdier, samt måling af I/V-karakteristik; som kronen på værket har MI3115 autotest-funktion for let og hurtig test iht. DS/EN 62446.

Brugerfladen er intuitiv og funktioner og indstillinger tilgås let på den berøringsfølsomme farveskærm; den indbyggede hukommelsesstruktur og database med solcellepaneler muliggør behændigt sammenligning af måledata og STC, og dokumentation kan udarbejdes i Metrel ES Manager PC-software.

Metrel MI3115 PV Analyser leveres inklusive trådløs remote-enhed, temperaturprobe og solindstrålingsreferencecelle til registrering af omgivelsesparametre.

Funktioner og brugervenlighed gør Metrel MI3115 PV Analyser til det ideelle redskab til test af solcelleinstallationer – uanset om det drejer sig om idriftsættelse, evaluering, periodisk test og vedligehold eller fejlfinding.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.063