23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5.000 ventiler til revolutionerende bioplastproduktion i Kina

Til konstruktionen af den nyeste generation af ionbyttere leverede den schweiziske leverandør af rørsystemer GF Piping Systems en ventilløsning, der reducerer spildevandsudledningen og forbedrer effektiviteten for Tianjin-baserede Oumingzhuang Biological Technology (OMZ). Virksomheden har specialiseret sig i procesudstyr, der bruges til at producere biologisk nedbrydelig plast.

Bioplast af mælkesyre
Mælkesyre er et vigtigt råmateriale til bioplast, som kan bruges til hverdagsprodukter lige fra tasker og bestik til emballagematerialer. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter denne organiske forbindelse bygger procesudstyrsspecialisten OMZ ionbyttere, der er i stand til at omdanne majsstivelse til mælkesyre. Som en del af et tiårigt partnerskab er virksomheden afhængig af GF Piping Systems til at levere ventiler til sine højt automatiserede løsninger. 

Med målet om at gøre det muligt for sine kunder at reducere deres vandforbrug og spildevandsudledning så OMZ i 2020 en mulighed for at udvide volumen og effektiviteten af sin 5. generations ionbytter. For at nå dette mål havde virksomheden brug for tekniske løsninger, der gav en høj grad af pålidelighed i sure miljøer, og som kunne integreres i en moderne automatiseringssløjfe. 

5000 ventiler
I løbet af projektet installerede OMZ og GF Piping Systems i alt 5.000 ventiler på tværs af syv parallelle ionbyttere. Ved at vælge DN50-ventiler var det muligt at implementere mindre størrelser og samtidig opretholde en tilsvarende flowkapacitet. Som følge heraf kunne OMZ også reducere udstyrets størrelse og systemets samlede vægt. Efter installationen var de nye ventiler i termoplast i stand til at øge effektiviteten, reducere spildevandsudledningen med 40 % og forbedre resin-udnyttelsen med 30 %.

Zhang Tianti, General Manager hos OMZ, er tilfreds med resultaterne af samarbejdet: "Vi har haft et tiår langt partnerskab med GF Piping Systems, hvis produkter og tjenester har været afgørende for vores succes. GF Piping Systems er en betroet og pålidelig partner, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde inden for områder som bioteknologisk fermentering og litiumudvinding fra saltsøer for yderligere at fremme bæredygtig industriel udvikling."

Skift fra oliebaseret plast til biobaseret plast
Wang Yingjie, Senior Sales Manager, Energy Key Account Sales hos GF Piping Systems i Kina, tilføjer: "Vi er forpligtet til at styrke vores forretningsmæssige indflydelse uden at glemme at gøre det på en bæredygtig måde og bidrage til samfundsmæssige og teknologiske fremskridt. Bioplast fremstillet af mælkesyre er afgørende for at erstatte hverdagsprodukter, der traditionelt er fremstillet af oliebaseret plast. Vi er derfor stolte over at have leveret mere end 100.000 ventiler til OMZ i løbet af vores partnerskab."

Nysgerrig ? så se her.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.047