23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Form og farve i harmoni - EQUITONE [linea] er nu tilgængelig i fem nye farver

EQUITONE lancererer fem banebrydende farver, der markerer et nyt kapitel inden for arkitektonisk design. Med farverne LT00 Creme, LT10 Beige, LT15 Grå, LT30 Okker og LT40 Rød tilbyder EQUITONE nu i alt ni gennemfarvede farvetoner af EQUITONE [linea].

EQUITONE [linea]’s  unikke tekstur, der fremhæver den rå indre struktur af fibercementmaterialet, gør dit arkitektoniske projekt til et kunstværk. Gennem samspillet mellem lys og skygge opstår der en fascinerende dynamik af form og farve, der skaber forskellig effekter i forhold til de skiftende tidspunkter på dagen.

En harmonisk og æstetisk facade, der taler til både øjet og sindet

Udover det brede udvalg af farver, er der synergi med det allerede etablerede EQUITONE [tectiva] pladesortiment. Tectivas slebne struktur smelter ubesværet sammen med lineas forhøjninger og skaber en harmonisk forbindelse mellem de to materialer.

Linea kan også ideelt kombineres med to farveidentiske EQUITONE [lunara] plader, der har en mekanisk bearbejdet, uregelmæssig overflade.

EQUITONE [natura] giver et endnu større farvespektrum i bløde, matte nuancer og en gennemsigtig struktur og EQUITONE [pictura] og EQUITONE [textura] i kraftige, skarpe farver med glat eller kornet overflade. 

Alt dette giver arkitekter og designere mulighed for at vælge fra en omfattende palette af afstemte farvetoner.

Enestående egenskaber: Højeste brandsikkerhed, formbestandig og UV-stabil

I overensstemmelse med DIN EN 13501-1 opnår alle EQUITONE facadeplader den højeste brandsikkerhedsklasse A2-s1, d0, og tilbyder dermed maksimal sikkerhed. 

Disse egenskaber suppleres af deres form- og frostbestandighed, som sikrer en lang levetid. Derudover er EQUITONE facadeplader karakteriseret ved en UV-stabilitet, som sikrer, at farverne ikke falmer, selv under intens sollys.

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse: Cradle to Cradle Certificeret®

EQUITONE [linea] er, ligesom alle EQUITONE facadematerialer, Cradle to Cradle Certificeret® på bronzeniveau. Vores engagement i bæredygtighed og miljøbeskyttelse giver arkitekter sikkerhed for, at jeres projekter ikke kun er æstetisk tiltalende, men også miljøvenlige.

Yderligere information om EQUITONE [linea] facadeplader findes hér.

Etex Nordic A/S
Vendersgade 74, 3.
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78611812
P nummer: 1026085175

Kontaktperson

MMM
Mariane Mie Magolis
Area Manager EQUITONE
+45 40709182 Mariane.M.Margolis@etexgroup.com

Send til en kollega

0.05