23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter til dit opsamlingskar

Øg sikkerheden under din opbevaring

Med et opsamlingskar sikrer du, at spild og lækager bliver opfanget. Men med tre særlige funktioner til dit opsamlingskar kan du give sikkerheden et ekstra nøk opad ved bedre at forhindre ulykker og reagere hurtigere, hvis uheldet skulle være ude. Alle tre funktioner finder du desuden på vores pro-line opsamlingskar af plast til to eller fire tromler á 200 liter. Her er de funktioner, du med fordel kan kigge efter:

 

1.      Lækageindikator: Opdag lækager med det samme

Tiden er afgørende, hvis der går hul på en af dine beholdere. For farlige dampe kan være skadelige for omgivelserne, og derfor er det vigtigt, at du kan reagere med det samme. Så her er en lækageindikator vigtigt, da den lyser rød, så snart der sker en lækage i karret. Du finder den på pro-line opsamlingskarret.

 

2.      Indstøbt støtte til gitterrist: Sikr en optimal belastningsevne

Det er vigtigt, at din gitterrist sidder sikkert fast, så risten ikke falder ned i karret og tager beholderne med i faldet. Vælg derfor et kar med en solid belastningsevne – fx med indstøbt kant til at støtte risten som på pro-line opsamlingskarret.

 

3.      Stabil gitterrist med ergonomiske håndtag: Få hurtigt rengøringen overstået

Når du skal rengøre eller tjekke dit kar, skal du hurtigt kunne komme til. Derfor finder du ergonomiske håndtag på pro-line opsamlingskar til hurtigt at kunne løfte risten af.  

 

Kort sagt er de tre funktioner en fordel, når du skal vælge dit næste kar – men i stedet for at lede finder du dem alle ved dit pro-line opsamlingskar.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.094