23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknos' bæredygtighed i 2023: Få verden til at holde længere for fremtidige generationer

Den 8. maj 2024 offentliggjorde vi vores Non-Financial Report for 2023. Vi offentliggør ikke-finansielle oplysninger, fordi vi gerne vil være mere transparente i forhold til vores bæredygtighedsindsats og den indflydelse, vi skaber.

"Vi hos Teknos er drevet af vores mål 'Vi får verden til at holde længere', og vi forstår, hvor vigtigt dette mål er i alt, hvad vi gør," siger Paula Salastie, CEO for Teknos Group.

Vores Non-Financial Report giver hele organisationen mulighed for at samles og dele vores fremskridt, de forpligtelser, vi har påtaget os, og de områder, hvor vi stadig skal forbedre os. Rapporten beskriver vores fremskridt inden for de områder, der er defineret i vores strategi.  Læs rapporten her.

Konkrete tiltag for at skabe en bæredygtig virksomhed  

I løbet af 2023 fortsatte vi vores investeringer i alternative energikilder og arbejdede på at forstå vores CO2-udledninger gennem hele værdikæden. Vores medarbejdere deltog også i fællesskabsaktiviteter for at støtte mindre privilegerede. Mod slutningen af 2023 gennemførte vi vores første Double Materiality-vurdering, et vigtigt skridt i at opfylde kravene i Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Resultaterne fra denne vurdering vil også forme vores langsigtede bæredygtighedsplan.

"Vores indsats er blevet anerkendt eksternt ved, at vi har modtaget EcoVadis Gold og er blandt de top 5 procent af virksomheder vurderet af EcoVadis," siger Paula Salastie, CEO for Teknos Group. 

Mennesker i centrum af alt, hvad vi gør  

Som en familieejet virksomhed betyder mennesker alt for os, og sikkerhed er vores højeste prioritet. I 2023 fortsatte vi med at styrke vores HSEQ-program (Sundhed, Sikkerhed, Miljø og Kvalitet). Gennem løbende træning, kommunikation og engagement på tværs af organisationen har vi forbedret vores sikkerhed med en reduktion på over 21 % i vores Lost Time Injury Frequency Rate.  

“At skabe et sikkert arbejdsmiljø er en løbende indsats for enhver virksomhed, men årets resultat er noget, som alle vores medarbejdere hos Teknos kan være stolte af," tilføjer Paula Salastie.  

Fremtiden i sigte

Mod slutningen af 2023 begyndte vi at planlægge en langsigtet transformation af vores virksomhedsstrukturer, som vi kalder 'One Teknos'. Som en del af dette arbejde vil vi løfte vores brand samt styrke vores kultur.

Vores 'One Teknos'-transformation vil sikre, at vores medarbejdere bliver de bedste versioner af sig selv. Vores unikke tilgang til partnerskab med alle vores interessenter – fra kunder til de samfund, vi opererer i – vil hjælpe dem med at nå deres bæredygtighedsmål. Hos Teknos ved vi, at vi kun kan få verden til at holde længere ved at arbejde sammen. 
 
Læs rapporten her.
 
For mere information kontakt: 
James Turner 
Chief Marketing and Communications Officer 
+41 799 47 17 10 
james.turner@teknos.com  

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Kontaktperson

NI
Niels Ivang
Sales Manager
niels.ivang@teknos.com

Send til en kollega

0.047