23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Én maskine, mange muligheder - året rundt

Fyld tanken på din Saltnex maskine med algefjerner, støvbinder, rengørings- eller ukrudtsmiddel og brug væskesprederen i sommerhalvåret. Det er nemt og gør arbejdet lidt sjovere.

Udløber
23. juli 2025

Brug Saltnex året rundt

Holder din Saltnex væskespreder stille lige for tiden, fordi det ikke er sæson for vinterbekæmpelse med saltlage eller alternative tømidler?  - Så skal du se at få spændt den bag traktoren eller smidt op på ladet igen. Saltnex væskespredere kan nemlig bruges året rundt med.

Effektiv mod ukrudt, alger og støv

Saltnex væskespredere kan sprede mange forskellige væsker. Fylder du tanken med algefjerner, ukrudts- eller rengøringsmiddel bliver arbejdet lidt sjovere og meget nemmere. Har du en vej, en parkerings- eller byggeplads, som støver meget, kan du nemt få bugt med støvet ved at fylde tanken med et støvbindingsmiddel og lade maskinen gøre arbejdet. Dyserne er perfekt til formålet og sørger for, at væsken bliver liggende. 

Bæredygtighed

En Saltnex væskespreder i maskinparken er et bæredygtigt træk. Du slipper nemlig for at have en hel masse forskellige specialmaskiner, som kræver plads og ressourcer, fordi Saltnex maskinen kan anvendes til mange forskellige formål. Saltnex er driftsikker, kræver minimal vedligeholdelse, og skal der spredes væske - også på svært fremkommelig områder - er Saltnex et formidabelt valg. 

Har du en Saltnex væskespreder, der har brug for at blive tilpasset et nyt køretøj eller trænge til opgradering, er vi gerne behjælpelig med det. 

 

 

 

Saltnex A/S
Nyholmsvej 11
8930 Randers NØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37629782
P nummer: 1021356537

Kontaktperson

JD
Jesper Didriksen
jd@saltnex.dk

Send til en kollega

0.064