23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ACTEC er glade for at deltage i dette års Robotbrag

Som en førende leverandør af batteriløsninger ser vi frem til at præsentere vores seneste teknologiske løsninger og produkter inden for vores felt som udvikler og producent af batterier.

Når batteriet er hjertet i din elektronik

Hos ACTEC ved vi, at batteriet er hjertet i din elektronik. Vores højkvalitetsbatterier sikrer pålidelig og vedvarende energi, hvilket er afgørende for optimal ydeevne og driftssikkerhed i alle applikationer. På Robotbrag vil vi fremvise vores batteriløsninger, der er udviklet til at opfylde selv de strengeste krav.  ACTEC leverer batterier med den nødvendige kraft til at holde systemerne kørende effektivt og pålideligt.

ROBOTBRAG 2024 er en unik platform for virksomheder, der ønsker at få indsigt i de nyeste trends og teknologiske fremskridt. Arrangementet giver deltagerne mulighed for at netværke med førende eksperter, få rådgivning og udforske nye muligheder for at optimere deres produktion.

Vi inviterer alle interesserede til at besøge vores stand på Robotbrag. Uanset om I er en etableret virksomhed eller en iværksætter med nye ideer, er vi sikre på, at vores løsninger kan gøre en forskel.

Vi ses på Robotbrag i Odense den 30. og 31. maj 2024!

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Carsten Thomsen
Salg Danmark
+45 87119998 ct@actec.dk

Send til en kollega

0.047