23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Power-to-X forskning i specialbyggede containere

Til etablering af on-site Power-to-X (PtX) forskningsmiljø for et universitet har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret to specialbyggede 20 fods containere: En værkstedscontainer med ATEX-zone og en kontorcontainer. Her er gode rammer omkring både forsøg og forskning for studerende og forskere, der skal udvikle fremtidens energikilder.

Hos DC-Supply A/S møder du et hold af erfarne eksperter inden for specialtilpasning og specialbyggeri af containere – også til forskningsrelateret arbejde og diverse teststationer i lighed med disse to specialbyggede 20-fods containere til et Power-to-X (PtX) forskningsmiljø på et dansk universitet.

Den akutelle løsning består af to 20-fods containere, der begge udvendigt er omlakeret i en flot antracit grå farve. I værkstedscontaineren er der indrettet to zoner - normal zone og ATEX zone. Containeren er endvidere forsynet med el-installation med diverse udtag samt lys i begge zoner og styring af udsugningsanlæg i begge zoner. I kontorcontaineren er der god plads til tre arbejdsstationer - isolering og lofter i troldtekt giver en behagelig akustik i lokalet, og vinylgulv med sildebenslook fuldender æstetikken.

Se meget mere om løsningen på vores hjemmeside her:
https://www.dc-supply.dk/specialbyggede-containere-til-forskningsmiljoe/

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

DSO

Send til en kollega

0.046