23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson opruster med stærk lederprofil

Det er med stor glæde, nu at kunne meddele, at Jönsson har ansat Arne Becker, tidligere direktør i Dansk boligbyg Øst, som ny Produktionsdirektør i Jönsson Entreprise pr 1/6.

Arne vil organisatorisk referere til Thomas Normann, adm. direktør, og være daglig leder og sparringspartner for vores afdelingschefer. Han vil i denne proces sætte særlig fokus på struktur, ensrettede processer, fælles værktøjer og ikke mindst bidrage til et fortsat stort engagement og ejerskab i vores projekter. 

Professionelt er han uddannet ingeniør og har mange års erfaring som koncerndirektør og direktør, blandt andet hos MTH, NCC og senest hos Dansk Boligbyg Øst, hvor han som direktør havde ansvar for såvel nybyg som renovering. 

Arne siger selv forud for sin opstart: 

Jeg glæder mig først og fremmest til at lære alle mine nye kollegaer at kende som mennesker. Det der motiverer mig allermest er, når jeg møder kollegaer, der med stor gejst kan fortælle, at der er styr på netop deres del af forretningen. - Jeg motiveres i et miljø, hvor mennesker vælger at tage et ansvar i stedet for at få det givet. På den måde server kulturen i Jönsson rigtig godt ind til mine ambitioner. Jeg håber at mine nye kollegaer er friske på at hoppe med på de forandringer, der skal til for styrke vores processer og dermed skabe et stærkt Jönsson i fremtiden

Arnes kæphest er ordentlighed og det matcher derfor Jönssons værdisæt. Han anerkendes af tidligere bygherrer for sin tilgang til samarbejde, som han skaber gennem en åben og inddragende dialog med ordentlighed, ærlighed og transparens som stærke drivere. 

Jönsson glæder os meget til at byde Arne velkommen og ikke mindst til få glæde af hans smittende energi og stærke lederskab, som fremadrettet vil være med til at sikre Jönsson en stærk kurs.

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

TN
Thomas Norman
tn@jonsson.dk

Send til en kollega

0.047