23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når to ugers arbejde pludselig tager få sekunder

I SYSTRAs afdeling for Spor og Anlæg har specialist David Lopez Valero udarbejdet et script, der reducerer beregningstiden på krumme sporskifter fra to uger til få sekunder.

En kompliceret designproces

Mens beregning af lige sporskifter er forholdsvis enkelt at gå til, skaber de krumme sporskifter betydelige udfordringer. De kræver ikke kun særligt vedligehold på grund af den ekstra krumning, som øger sliddet, men designprocessen er også mere kompliceret. En proces som ofte kan tage op til to uger. Men det var før David Lopez Valero gennem Bentleys open rail program programmerede en metode til at automatisere de besværlige manuelle beregninger. Nu tager det kun få sekunder at designe et krumt sporskifte.

David, som har en baggrund som softwareudvikler, brugte 70 timer på at udarbejde skriptet, som nu sparer ham selv og hans kollegaer i SYSTRA for mange timers arbejde. David mener, at der også er stort potentiale for digital optimering af andre dele af projekteringsprocessen, og det hilser vi velkommen i SYSTRA.

- Det er noget af det bedste ved at arbejde i SYSTRA: at jeg får plads til at udvikle nye ideer og innovative processer. - fortæller David Lopez Valero

 

Læs hele artiklen om David og hans arbejde med optimeringen af beregningen af krumme sporskifter i Fra to uger til få sekunder: slut med bøvlede beregninger af krumme sporskifter bragt i Ingeniøren den 14. maj. 

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Martin Schwartz
Teknisk chef
+45 20253393 mschwartz@systra.com

Send til en kollega

0.047