23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus: Det er nemmere at overskue. Det er nemmere at strukturere.

Stærkt samarbejde skaber gode resultater "Vi havde nogle af jeres konkurrenter i spil. Men vi valgte Byggeprojekt.dk, da I har den bedste service kontra pris. Det første projekt, hvor Kaj Ove Madsen A/S Aarhus har brugt Byggeprojekt er faktisk til Pakhusene. Det var i 2015, vi traf den beslutning." I en tid med hurtige teknologiske fremskridt står byggebranchen over for betydelige udfordringer og muligheder. Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er en mellemstor entreprenørvirksomhed i Aarhus, som har formået at navigere denne udvikling ved at implementere digitale løsninger. Byggeprojekt.dk har spillet en central rolle i Kaj Ove Madsens A/S Aarhus digitale transformation. De har været bruger siden 2015 og er kendt for større projekter som Pakhusene og Bassin 7 Kampanilen og Karréer på Aahus Ø, samt et 20-etagers træbyggeri i Sydhavnen kaldet TRÆ. "Fordelen ved jeres var, at det er meget brugervenligt, og jeg er også sikker på de andre har udviklet sig. Men vi har en virkelig god platform nu, og der bliver ikke stillet spørgsmål hos bygherre eller bruger om: Hvordan bruger vi det her? Da brugerfladen gør, at den er ret simpel at bruge."

Udløber
1. januar 2047

Stærkt samarbejde skaber gode resultater

"Vi havde nogle af jeres konkurrenter i spil. Men vi valgte Byggeprojekt.dk, da I har den bedste service kontra pris. Det første projekt, hvor Kaj Ove Madsen A/S Aarhus har brugt Byggeprojekt er faktisk til Pakhusene. Det var i 2015, vi traf den beslutning."

I en tid med hurtige teknologiske fremskridt står byggebranchen over for betydelige udfordringer og muligheder. Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er en mellemstor entreprenørvirksomhed i Aarhus, som har formået at navigere denne udvikling ved at implementere digitale løsninger. Byggeprojekt.dk har spillet en central rolle i Kaj Ove Madsens A/S Aarhus digitale transformation. De har været bruger siden 2015 og er kendt for større projekter som Pakhusene og Bassin 7 Kampanilen og Karréer på Aahus Ø, samt et 20-etagers træbyggeri i Sydhavnen kaldet TRÆ.

"Fordelen ved jeres var, at det er meget brugervenligt, og jeg er også sikker på de andre har udviklet sig. Men vi har en virkelig god platform nu, og der bliver ikke stillet spørgsmål hos bygherre eller bruger om: Hvordan bruger vi det her? Da brugerfladen gør, at den er ret simpel at bruge."

 

Versionskontrol giver ro i maven

Implementeringen af Byggeprojekt.dk har transformeret virksomhedens arbejdsprocesser. Platformens brugervenlighed og intuitive grænseflade har gjort det muligt for alle parter at navigere og anvende systemet uden omfattende oplæring. Med versionskontrol sikrer du dig, at alle arbejder ud fra de nyeste dokumenter, og at alle ændringer er sporbare og gennemsigtige. Med versionskontrol kan dit team arbejde på dokumenter samtidigt uden risikoen for at overskrive vigtige opdateringer. 

"Det er kritisk når bygherre har fået en nyere version og rådgiverne har fået en anden version af entreprenører, eller underentreprenører har fået en tredje version. Med Byggeprojekt.dk får alle det samme materiale, og så skal vi ikke bekymre os om, om det er den seneste version de kigger på, for det ved vi lige præcis, at det er."

 

En support du kan stole på 

“Support delen fungerer fantastisk hos jer.”

Det tætte samarbejde mellem forskellige fagfolk og leverandører i byggeprojekter kan ofte føre til udfordringer, der kræver hurtig og effektiv support. Derfor er det afgørende at have en pålidelig supportfunktion til rådighed, der kan træde til, når der opstår problemer. Hos Byggeprojekt.dk prioriteres support højt, og vi er altid klar til at hjælpe med at løse eventuelle udfordringer, så projektet kan fortsætte gnidningsfrit. Vi forstår vigtigheden af at alle parter kan arbejde effektivt og produktivt sammen for at opnå succesfulde resultater i byggeprojekterne.

"Når vi har haft udfordringer, går der ikke ret lang tid fra vi ringer til jer, eller i ringer tilbage, til vi har fundet en løsning. Som regel synes jeg egentlig det går ret hurtigt hos jer, så der er ikke noget at komme efter. I leverer topprofessionel support."

En succesfuld løsning 

"Det er brugerfladen og brugervenligheden, som har gjort, at vi har valgt Byggeprojekt.dk."

Digitaliseringen har ikke kun forbedret den interne effektivitet hos Kaj Ove Madsen A/S Aarhus, men også øget tilfredsheden blandt eksterne samarbejdspartnere. Implementeringen af Byggeprojekt.dk har vist sig at være en succesfuld løsning, der har bidraget væsentligt til virksomhedens vækst og konkurrenceevne.

"Den generelle holdning i Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er, at Byggeprojekt.dk skaber værdi hos både Kaj Ove Madsen A/S Aarhus og til vores projekter, fordi det er nemmere at overskue. Det er nemmere at strukturere."

Emrullah Tecer
Projektudviklingschef

Byggeprojekt.dk
Center Boulevard 5
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36913053

Kontaktperson

B-D
Byggeprojekt.dk - Danmark
mhl@byggeprojekt.dk

Send til en kollega

0.048