23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få kvinder er nået til tops i byggebranchen – én af dem er Anette Storm, adm. direktør i DS Flexhal

Administrerende direktør i DS Flexhal, Anette Storm er overrasket over manglen på kvinder i topledelsen i bygge- og anlægsbranchen. Hun påpeger behovet for diversitet samtidig med, at hun understreger, at kvalifikationer bør veje tungere end køn.

Anette Storm blev udnævnt til adm. direktør for DS Flexhal i april 2024 og er en af de få kvinder i toppen af byggebranchen. Hendes karriere startede som den første kvindelige ingeniør hos entreprenørkoncernen Per Aarsleff i 1990.

På trods af udfordringerne hun mødte på byggepladsen som ung, kvindelig projektleder, avancerede hun til ledende stillinger i branchen. I en artikel til Licitationen udtrykker Anette Storm overraskelse over manglen på kvinder i topledelsen i byggebranchen og påpeger behovet for diversitet.

 "I bund og grund så synes jeg, at man skal fokusere mere på kvalifikationer end på køn eller anden diversitet. Jeg ville heller aldrig selv ansættes på grund af mit køn. Det ville jeg da synes var enormt nedværdigende," udtaler Anette Storm, der i dag er adm. direktør for DS Flexhal.

Hun mener, at manglen på kvinder i topledelserne i bygge- og anlægsvirksomheder skyldes manglende opmærksomhed og med en bygge- og anlægsbranche, der råber på arbejdskraft, ser Anette Storm det som en del af sin mission at fortælle om de mange muligheder, som en karriere i byggebranchen kan åbne for. Derfor har hun et par gode råd til kvinder, der har lyst til at gøre karriere i den branche, hun selv finder helt fantastisk.

Læs artiklen fra Licitationen her

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

TW

Send til en kollega

0.047