23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar op til 60 % lagerplads med Hänel Lean-Lift

Hänel Lean-Lift er en lagerautomat, der opbevarer varer vertikalt i højden, mens traditionelle lagringsløsninger kræver mere gulvplads. Hänel Lean-Lift kan skabe over 60% mere plads sammenlignet med andre miniload- og reolsystemer og udnytte arealer, som normalt ikke ville blive brugt.

Udløber
12. juni 2025

Maksimal lageroptimering med Hänel Lean-Lift

Hänel Lean-Lift er et avanceret, lukket system, der styres af en computer og har en integreret lift i midten. Denne lift henter de ønskede hylder og bringer dem til åbningen, hvilket gør automaten til et fuldautomatisk hyldeskab. Computersystemet optimerer hylderne intelligent for at sikre den mest kompakte lagring muligt. Dette system tillader lagring af mange forskellige varer på hylderne uden behov for at omorganisere tunge reolsystemer.

Desuden beskytter lagerautomaten varerne mod skader fra truckpåkørsler. Det lukkede system forhindrer eksponering af varerne for snavs og støv, som ofte er uundgåeligt på et lager. Lagerautomaten sikrer også, at kun autoriseret personale får adgang, hvilket reducerer risikoen for tyveri og gør det muligt at spore alle handlinger.

Fordele ved Hänel Lean-Lift:

  • Hurtigere plukketider
  • Intelligent hyldeoptimering
  • Beskyttelse af varer mod snavs og støv
  • Varer direkte til medarbejderen
  • Belastninger op til 1000 kg pr. hylde
  • Standard eller individuelle softwareløsninger

 

Ønsker du mere information? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 18 69 69 eller på info@thanex.dk.

Vores erfarne team står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Uanset om du har brug for teknisk support, rådgivning om vores produkter, eller blot ønsker mere information, er vi her for at assistere dig. Tøv ikke med at ringe til os – vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre.

Thanex A/S
Theilgaards Alle 17
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20135891
P nummer: 1004154242

Kontaktperson

TH

Send til en kollega

0.063