23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Meet The Team - Jimmy har været en del af DAN-doors i mere end halvdelen af sit liv

Efter 29 år i DAN-doors kender Jimmy alle vores processer og arbejdsgange, og det er en kæmpe gave for DAN-doors at have så fleksible medarbejdere, som altid er klar til at give en hånd, hvis der er behov for assistance.

#MeetTheTeam – Jimmy

Til trods for sin unge alder er Jimmy en veteran hos DAN-doors. Han startede i marts 1995 og har igennem næsten de sidste 29 år arbejdet i de fleste af vores afdelinger i produktionen, hvilket gør ham til en yderst fleksibel kollega.

I dag fordeler han sin tid mellem DAN-matic og dørsamling.

Som ansvarlig for DAN-matic, som er vores eksportkoncept for OEM-kunder, sørger han for, at vores kunder fra alle verdenshjørner modtager DAN-doors’ højkvalitetsdøre som komplette kit-sæt. DAN-matic giver vores kunder i Sydamerika, Asien, Mellemøsten og Canada mulighed for at købe DAN-doors' kvalitetsdøre som samlesæt, og Jimmy sørger for, at alle komponenter er omhyggeligt kontrolleret, pakket og sendt til kunden.

To dage om ugen arbejder han i dørsamlingen, hvor han hjælper med at producere vores døre. Dette gøres manuelt med omhyggelig overvejelse for hver dørs karakteristika og formål.

Med 29 års erfaring fra DAN-doors har Jimmy en værdifuld viden om vores løsninger og arbejdsprocesser. Han er uddannet industritekniker, og ud over sit arbejde i DAN-matic og dørsamling er Jimmy også involveret i vores produktudvikling. Og så er det også ham, der står for bestilling af kasser og skråpaller til pakkecentret.

Vi stillede ham et par hurtige spørgsmål:

Q: Hvilken superkraft ville du helst have?
A: Helbredelse 

Q: Hvis du kunne tage et hvilket som helst sted hen lige nu, hvor ville du så tage hen?
A: Grækenland, på grund af den gode mad, deres rolige væsen og gode humør

Q: Har du et yndlingscitat eller en filosofi, som du lever efter?
A: Solen skinner altid på de seje.

Q: Kan du fortælle noget om dig selv (som du vil dele), som kun meget få mennesker ved?
A: Jeg er Batman

Q: Hvis du skulle beskrive dit job som en filmgenre, hvad ville det så være og hvorfor?
A: Feel good – fordi jeg virkelig føler mig godt tilpas

-----------------------------

Vi er hos DAN-doors dybt taknemmelige for at have Jimmy på holdet. Han er en værdsat kollega, som er meget generøs med sine smil og sit gode humør, og vi regner helt sikkert med, at han vil være en del af vores kollegafamilie i mindst 29 år endnu…

-----------------------------

DAN-doors har siden 1983 udviklet og produceret døre og porte i rustfri stål til industri og erhverv.

Vi producerer løsninger af meget høj kvalitet, hvilket er vores kunders sikkerhed for at få en dør eller port, som holder i årtier, og vi er eksperter i kundetilpassede specialløsninger - også dem, som syntes umulige.

Vi har et tæt samarbejde med en lang række førende virksomheder, hvilket giver os et unikt indblik i markedets krav, og vi er altid på forkant med at udvikle fremtidssikrede løsninger til køl, frost, industri, erhverv og brand.

Vores døre og porte hjælper vores kunder med at forbedre deres forretning gennem energibesparelser, logistik, effektivitet og sikkerhed, og DAN-doors er i dag et stærkt brand, som er kendt i hele verden, takket være løsninger af meget høj kvalitet med langsigtede økonomiske fordele. 

DAN-doors er totalleverandør af døre og porte til B2B og leverer blandt andet:

Døre til køl, industri og frost
Branddøre
Skydedøre til køle- og frostrum 
Brandskydedøre 
Rulleporte
Isolerede rulleporte til køl- og frostrum 
Brandgardiner

Skal vi kontakte dig?

Send os en mail på dd@dan-doors.dk
Eller ring til os på 87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.048