23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt spændende Nohrcon-kursus om offentlige udbud: Guide til de nye eForms

eForms erstattede d. 25. oktober de gamle standardformularer, som ordregivere skal anvende ifm. offentlige udbud. De nye formularer er tilpasset de digitale processer, der kendetegner moderne udbud, men med 40 nye e-formularer gælder det dog om at holde tungen lige i munden. Heldigvis er der hjælp at hente med Nohrcons nye halvdagskursus, som har de seneste opdateringer med, som trådte i kraft i juni 2024!

På Nohrcons nye kursus får du styr på de nyeste regler, bliver fortrolig med eForms, og lærer hvordan du undgår de mest almindelige fejl, når du udfylder e-formularerne:

Guide til de nye eForms

 

På kurset lærer du, hvordan du udfylder de nye formularer korrekt og effektivt, og hvordan du navigerer i de nye regler og krav - inkl. de seneste nye opdateringer, som trådte i kraft i juni 2024. På den måde er du helt up-to-date, når du går fra kurset.

 

Underviseren er en af landets førende eksperter i udbudsret og offentligt indkøb:

  • Mikala Berg Dueholm, partner i DLA Piper advokatpartnerselskab

 

Formålet med de nye eForms er at gøre offentlige udbud nemmere og mere moderne. De hjælper med at:

  • Gøre det gennemsigtigt: eForms giver mere detaljerede oplysninger, så alle kan se, hvordan offentlige penge bliver brugt.
  • Samle bedre data: De nye formularer indsamler flere og mere præcise data. Det hjælper Europa-Kommissionen med at analysere information og træffe bedre beslutninger.
  • Træffe bedre beslutninger: Med flere data kan landene se, hvad der virker godt og hvad der ikke gør. Det gør det lettere at bruge penge på de rigtige ting.
  • Hjælpe små virksomheder: eForms gør det muligt at opdele store projekter i mindre bidder. Så kan små virksomheder byde på mindre dele af et projekt.
  • Passe til den digitale verden: eForms er lavet til at blive brugt online. De erstatter gamle papirformularer og gør processen hurtigere og mere præcis.

 

Læs mere om kurset på Nohrcons hjemmeside:

Guide til de nye eForms

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.048