23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kloakopstropning er blevet nemt, billigt og sikkert - så sikrer dine installationer under gulv

I forhold til tidligere tiders rustfri stålløsninger med fintgevind i grus og jord, er det blevet nemt og sikkert at montere rørophæng under selvbærende gulve og etagedæk med glasarmerede opstropninger.

Det var svært at fastgøre sine installationer korrekt under gulve førhen. Det har Dansk Byggekomponent ApS gjort noget ved.

Nu er der et system på markedet der samles helt uden brug af værktøj, det er ikke varmeledende, så man skal ikke spekulere på om man er kommet for tæt på armeringen i det selvbærende terrændæk, og ikke mindst så skal tryktrækstang bare indstøbes direkte i betonen uden flanger eller andet for at bære.

Alle vores produkter er testet på Teknologisk Institut, og der ligger brugervejledninger, og ingeniørberegninger samt BIPS beskrivelser parat på vores hjemmeside.

Vores produkter kan indbygges i DGNB GULD byggerier uden problemer.

Montageprisen er langt under ½ pris af eks. rustfri stålløsninger - ja man kan opstroppe et helt parcelhus på 20 minutter som vores kunder siger.

Alle vores produkter kan recycles 100 % og støbestrenge mm. bliver 100 % genbrugt på fabrikken. Der produceres i Danmark og "just in time", så miljøet tilgodeses mest muligt.

Kig nærmere på gode løsninger til svære problemer på: www.dbk-aps.dk

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047