23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På jagt efter nyt anker til dit skib? NOS A/S har et bredt udvalg af ankre og ankerkæder

NOS A/S et bredt udvalg af ankre, ankerkæder og tilbehør. Vi har 3 forskellige kategorier indenfor anker f.eks. Stolpefri Ankre, Offshore Ankre og High Holding Power Ankre. Vi ved at det er vigtigt at kvaliteten er i top. Valg af anker til skibet afhænger meget af skibets størrelse og derfor kan vi tilbyde rådgivning til netop lige dit skib.

Udløber
18. juni 2099

Måske er du på jagt efter nyt ankre, ankerkæder og tilbehør til dit skib! NOS A/S har et stort sortiment af ankre, ankerkæder og tilbehør klar til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig og kommer gerne med rådgivning. Vi ved at kvaliteten af udstyr skal være i top og man skal kunne stole på udstyret og derfor sælger vi kun udstyr af god kvalitet.


Det er meget specificeret i forhold til valg af ankre til det enkelte skib eller båd og det afhænger meget af skibets størrelse. Derfor kan du tage fat i os hos NOS A/S, så vi kan rådgive dig til, hvad der er det optimale valg til lige netop dit skib. 


Hos NOS A/S sælger vi 3 forskellige kategorier af anker. Vi har Stolpefri Anker, Offshore Anker og High Holding Power Anker.


Kontakt os på 76697070 eller skriv en mail til sales@nos-as.dk


Læs mere om ankre, ankerkæder og tilbehør på nos-as.dk

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32291317
P nummer: 1015402969

Kontaktperson

Ns
Nos salgsafdeling
sales@nos-as.dk

Send til en kollega

0.11