23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alexandra Instituttet en del af nyt Cybersikkerhedsråd

Regeringen har netop udpeget det nye Cybersikkerhedsråd for perioden 2024-2027, hvor Gert Læssøe Mikkelsen fra Alexandra Instituttet er blandt de nye medlemmer. Han påpeger, at cybersikkerheden i fremtiden bør prioriteres lige så højt som digitalisering har været.

Den danske Cybersikkerhedsråd, der første gang blev etableret i 2019, skal rådgive regeringen og være med til at lægge strategier inden for cybersikkerhed, som kan sikre, at samfundet og danske virksomheder er godt rustet mod cyberangreb. Og den opgave skal Gert Læssøe Mikkelsen være en del af at varetage i de kommende tre år.

“Det er fantastisk, at vi som GTS-institut er kommet med i rådet. Det er med til at cementere, at vi laver nogle vigtige og relevante ting,” lyder det fra Gert Læssøe Mikkelsen, der uddyber, at der er nok at tage fat på.

“Virksomhederne står overfor udfordringer omkring cyberkriminalitet, hvor man ser, at kriminelle forsøger at tjene penge ved at presse dem. Det er både små og store virksomheder, som bliver ramt. Og så er der hele situationen omkring Rusland, hvor der er en hybridkrig, som kan true kritiske sektorer og infrastruktur i Danmark,” siger Gert Læssøe Mikkelsen

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.062