23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Persoz og König pendulhårdhedstest

Fuldautomatisk testforløb sikrer nøjagtige, gentagelige og reproducerbare resultater

Strenometer er glade for at kunne præsentere den nye Persoz og König pendulhårdhedsmåler model 3045 fra Elcometer Ltd., som gør måling af belægningshårdhed mere nøjagtig, gentagelig og reproducerbar end nogensinde før.

Med sin infrarøde teknologi tilbyder Elcometer 3045 en fuldautomatisk Persoz eller König- pendulhårdhedstest uden behov for menneskelig indgriben, hvilket sikrer de nøjagtige og gentagelige resultater. Alt man skal gøre er at anbringe pendulet på positioneringsstifterne, placere prøven på prøvebordet, lukke døren og trykke på en knap. Pendulet går automatisk til startposition, prøvebordet hæver sig, og testen begynder. Alle testdata gemmes i seriehukommelsen så de efterfølgende kan overføres til en PC via ElcoMaster® datastyringssoftware.

Også kalibreringsrutinen klares af apparatet selv, som tilmed automatisk foretager de nødvendige justeringer for at opfylde den specificerede standard og sikre pålidelige testresultater.

Brugervenligheden starter allerede ved opstillingen af pendulhårdhedsmåleren hvor et vaterpas integreret i prøvebordet gør det nemt at se om apparatet er korrekt justeret eller om højden på drejefødderne i bunden af apparatet skal tilpasses. Når først positioneringen er korrekt, kan man gå i gang med selve betjeningen via en simpel menu på flere valgfrie sprog.

Pendulhårdhedsmåler 3045 er et solidt og støvtæt apparat hvis robuste design giver et stabilt testmiljø og sikrer gentagelige og ensartede resultater. Det er nemt at placere prøveemnerne gennem den ufleksible perspex-dør; og hvis døren åbnes under testen, lyder et advarselssignal, testen stopper og starter ikke igen før apparatet er nulstillet.

Pendulhårdhedsmåler Elcometer 3045 kan bruges i overensstemmelse med: ASTM D 4366, BS 3900 E5, DIN 53157, ISO 1522, NF T30-016

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.047