23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød flere end 205 udstillere til VVS’17

Med flere end 205 udstillere er der rig mulighed for at komme rundt i alle hjørner af branchen, når VVS’17 afholdes den 26. - 28. april i Odense Congress Center.

Interessen for VVS’17 er større end nogensinde, og hos Odense Congress Center har man måtte optimere pladsen og udnytte alle kvadratmeter for at gøre plads til de mange udstillere.

Flere end 205 udstillere står klar til VVS’17, som samtidig bliver større end messen i 2015. Mange af udstillerne har nemlig valgt at øge deres standareal på VVS’17, så messen bliver større målt på kvadratmeter.

Messechef, Michael Helm, ser også frem mod VVS’17, som er den 13. udgave af fagmessen:

- Jeg glæder mig naturligvis over, at VVS-messen bliver ved med at vokse. Vi oplever en utrolig opbakning fra branchen, og jeg glæder mig især over, at vi stadig kan lykkes med at tiltrække toneangivende udstillere og samtidig helt nye udstillere. Til VVS’17 kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, der vil være rigtig meget inspiration at hente, siger Michael Helm. 

Blandt udstillerne til VVS’17 er der mange velkendte virksomheder, men denne gang kan VVS-messen også byde velkommen til 55 nye udstillere. 

Succesen fra 2015
VVS’17 skal også leve op til en messe fra 2015, som satte besøgsrekord, da mere end 8.300 besøgende gik igennem dørene på Odense Congress Center.
 
- VVS’15 var en succes, hvor vi havde rigtig mange udstillere og satte ny besøgsrekord, så det er klart, at forventningerne til VVS’17 er høje fra både udstillere og besøgende. Vi har også en ambition om, at VVS’17 skal fortsætte den positive udvikling, så vi går selvfølgelig efter at slå rekorderne, siger Michael Helm.

 Det er gratis at deltage i VVS'17, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047