23948sdkhjf

Mogens Rasmussen A/S - En verden af muligheder.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mogens Rasmussen, Middelfart A/S

Mogens Rasmussen A/S - En verden af muligheder indenfor Lofter, Facader og Solafskærmning.

Som agent for HunterDouglas Architectural Products, Armstrong, Pinta Acoustic, Itaab, Prodema, Markilux, CE Produkter, Italfim, Cielings & Lightning, Derako, Durlum, Insulation Solution BV, API og RODECA er Mogens Rasmussen A/S - beliggende i Middelfart - forhandler af Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.

Ved at kunne tilbyde det brede sortiment af kvalitetsprodukter fungerer Mogens Rasmussen A/S, som leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne funktionelt design.

Mange års erfaring gør Mogens Rasmussen A/S til en velvalgt samarbejdspartner, når der skal findes kompetente løsninger til både store som små byggerier.

Designfrihed. 
Produkterne som forhandles gennem Mogens Rasmussen A/S produceres overvejende i aluminium og stål, men også materialer som tekstil, træ, glas, metal og polycarbonat indgår i produktsortimentet.
Der er lagt stor vægt på et miks af kreative løsninger og de traditionelle rene linier.

Fælles for alle systemer er, at de let tilpasses til de individuelle ønsker og behov, der må være for æstetik, design og funktionalitet i det pågældende byggeri.

I processen fra ide til realitet, er Mogens Rasmussen A/S behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning.

sidder du inde med spørgsmål vedrørende om ovenstående produkter kan bruges netop til dit projekt er du altid velkommen til at kontakte os på 6441 8033 eller mra@mras.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mogens Rasmussen, Middelfart A/S

Industrivej 3B
5500 Middelfart
Danmark
Mogens Rasmussen, Middelfart A/S

Send til en kollega

0.094