23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Algerne nærmer sig – lej en algedræber

Løwener hjælper dig af med dine alger

Algerne nærmer sig – lej en algedræber hos Løwener

Vi tilbyder at udleje et LG Sound ultralydssystem til bekæmpelse og kontrol af alger og biofilm i søer, havedamme, svømmebassiner, fiskedamme m.m.

Systemet består af en kontrolboks, transducer og kabel. Transduceren placeres og fastgøres i vandet. Transduceren sender lydimpulser ud i vandet, som ødelægger algernes cellevægge og membraner, hvorefter disse dør og synker til bunden.

Trin 1 – ultralyd
Princippet går i al korthed ud på generering af lydimpulser via en vandtæt kontrolboks af aluminium, som genererer en række forskellige frekvenser simultant og sender disse til en avanceret bredbåndstransducer.

Trin 2 – transduceren
Transduceren sender lydimpulserne ud i vandet med et meget højt lydtryk (dB). Lydbølgerne, der som nævnt har forskellige frekvenser, befinder sig alle inden for ultralydsområdet. De kan ikke høres, og de er selvfølgelig uskadelige i forhold til fisk og vandplanter.

Trin 3 – ødelæggelse af algerne
Højtrykslyden rammer bredt og ødelægger cellevægge og cellemembraner i algerne, bl.a. de blå-grønne, fordi frekvenserne er forskellige. Det betyder, at en komplet og effektiv algekontrol kan udføres inden for en kort tidshorisont.

Det er især overfor overfladealger, såsom grønalger og brunalger samt biofilm, man med fordel kan bruge et LG Sonic ultralydssystem.

Lydimpulserne kan ikke høres og er uskadelig i forhold til både fisk og vandplanter.

For mere information kontakt Lars Nissen-Petersen på mobil nr. 4064 3005 eller lnp@loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.047