23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Weather-Ometer® Ci4400

En ny generation af xenonapparater

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere Weather-Ometer® Ci4400 – det første i en ny generation af prøvekamre fra Atlas Material Testing Technology.

Weather-Ometer® Ci4400 er et ultra-avanceret, og dog brugervenligt, xenonapparat til test af vejrægthed. Apparatet er blevet til på baggrund af flere års markedsundersøgelser, kundefeedback og ingeniørmæssig innovation, og opfylder med sine nye funktioner og avancerede design alle tænkelige krav til industrielle vejrægthedstest.

Weather-Ometer® Ci4400 udmærker sig bl.a. ved en ekstremt ensartet fordeling af stråling, temperatur og fugt inden for hele eksponeringsområdet. Den har en række forprogrammerede testmetoder foruden brugerdefinerede testspor, og den opfylder, eller overgår, alle gængse teststandarder til vejrægthedstest. Alle testresultater er i overensstemmelse med ældre Atlas-apparater. Sammenlignet med den populære model Ci4000 har Ci4400 10 % større prøvekapacitet uden at optage mere gulvareal. Den har desuden en større, mere intuitiv touchscreen-brugergrænseflade, der ovenikøbet kan vippes og dermed tilpasses operatører af forskellig højde. Det nye og forbedrede luftflow sikrer større homogenitet end i tidligere modeller. Den roterende prøveholder har udtagelige sektioner, og selve kammeret har en stor dør, som giver nem adgang for rutinemæssig vedligeholdelse og rengøring, og gør det nemmere at indsætte og udtage prøver.

Weather-Ometer® Ci4400 anvender xenonlysteknologi kombineret med Atlas’ anerkendte filtersystem ”Right Light™”. Kombinationen giver et lys der over hele spektret er det tætteste, man kommer på naturligt sollys, og sikrer således en realistisk materialenedbrydning uden at kompromittere korrelationen til realtidstest.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063