23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Roxtec sikrer fremtiden

Kritisk infrastruktur, det vil sige forsyningsnettet, sundhedsvæsenet, vejnettet og ikke mindst datanetværk, er rygraden i en moderne nations økonomi. Det understreger også vigtigheden af gennemtestet sikkerhed af disse systemer.

På grund af det varierende miljø i datacentre, blev Roxtecs kabeltætninger installeret på flere centre over hele USA for en multinationalt teknologivirksomhed. Med service som topprioritet valgte virksomheden Roxtec som tætningsløsning. Roxtecs tætninger beskytter udstyret og giver fleksibilitet til fortsat vækst. Site Superintendenters, projektledere og installatører hos entreprenørerne Structure Tone, IES og Hunt Electric betragter Roxtec som den bedst egnede løsning til branchen. Jim Wagner, senior projektleder hos Hunt Electric udtaler: "Roxtec er et godt produkt, det bedste jeg har set på markedet baseret på fleksibilitet."

Fremtidig kapacitet inkluderet
VVS-systemer, strømudstyr og kommunikationsudstyr skal løbende opdateres. Vores tilpasningsbare tætninger gør det muligt at give plads til fremtidig kapacitet. Du kan nemt foretage ændringer og opgraderinger uden at skære et nyt hul. Dette giver mulighed for en støvfri genindtræden i det følsomme miljø.

Roxtec tilbyder et langsigtet partnerskab for at beskytte dine datacentre og serverhaller mod flere risici som brand, oversvømmelse og luftlækage.

Uovertruffen beskyttelse
Roxtec leverede tætningsløsninger til både udvendige og indvendige gennemføringer, der holder vand og ild fra at forårsage skade og nedetid, samtidig med at der opnås lufttæthed og øger datacenterets effektivitet.

Entreprenør godkendt
Roxtecs tætninger er nemme at installere, tilpasse og genlukke. Ross Catlett fra IES udtaler: "Det er betydeligt lettere at installere Roxtec end at bruge løsninger som skum og de poser, du skal pakke og udfylde." Efter at have deltaget i Roxtecs træning og blevet godkendt installatør, kan han nu træne nye medarbejdere, der kommer på stedet eller i fremtidige projekter.

Hvorfor bruge Roxtec?

  • Vandtæt brandbeskyttelse
  • Air-flow management
  • Let at bruge og installere
  • Fleksibilitet til fremtidige ændringer
  • Indbygget ekstra kapacitet
  • Støvfri genindtrængen 
Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.047