Prysmian Group indvier Europas største fiberoptiske kabelfabrik i Slatina, Rumænien.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group

Som del af en 3-årig investeringsplan

Prysmian Group indvier ny fiberoptisk kabelfabrik i Slatina, Rumænien, der med en årlig produktions-kapacitet på over 8 millioner kilometer optisk kabel, bliver det største anlæg af sin art i Europa med et areal på cirka 28.000 kvadratmeter. Anlægget er beliggende i et nye industrikvarter Slatina Milcov, som Prysmian erhvervede næsten 40% af i 2015.

Koncernen har over de sidste 4 år investeret godt 60 millioner euro i Rumænien, til forbedring af koncernens globale produktionskapacitet og -anlæg, så de bedre kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter optiske kabler til udbredelse af gigabit bredbåndsnetværk.

"Som verdens førende kabelproducent, er vi stærkt engagerede i at støtte regeringer og teleselskaber med at udvikle nye bredbåndsnet ved fortsat at investere i optisk fiber og kabelkapacitet samt i ny teknologi og knowhow," sagde Philippe Vanhille, Senior Vice President for Telecom Business hos Prysmian Group.

"Den digitale omstilling stræber efter at udvikle nye tjenester såsom 5G, og kun fiberen kan leverer den nødvendige hastighed og pålidelighed. Den strategiske infrastruktur skal ligeledes være baseret på høj kvalitet for at levere en høj ydelse over tid", fortsatter Vanhille.

Koncernens Telecom-forretning producerede samlet 35 millioner kilometer optisk fiber i 2016. Divisionen omsatte for € 1.164 millioner, med et justeret EBITDA på € 163 millioner, hvilket er en stigning på +22% i forhold til  2015 samt en forbedret margen på godt 2%.

For nyligt har Prysmian Group introduceret et ultra-kompakt Flextube® kabel med 2.112 fibre, hvilket er det højeste fiberantal for et fleksibelt mikro-modul kabel, installeret til dato. Kablet er del af koncernens innovative og ultra-tynde kabelløsninger, der er ekstremt kompakte og hurtigere at installere og som muliggør installation af rekord antal fibre i vanskelige eller overbelastede områder.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group

Send til en kollega

0.098