23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Fyns Kran Udstyr kan vi se usynlige ting...

Vores servicemontører hos Fyns Kran Udstyr kan se usynlige revner i kæder - hemmeligheden er magnaflux, magnetiske partikler og sort lys. Men hvorfor er det rigtig smart at kunne se usynlige revner i forbindelse med kontrol af løftekæder?

Som nogle af de eneste i Danmark, der tester løfte– og anhugningsudstyr foretager Fyns Kran Udstyr kontrol af løftekæde via en magnafluxtest. Men hvad er en magnafluxtest egentlig, og hvorfor er det så smart?

Når et kædesæt anvendes i de daglige løfteopgaver, kan der opstå metaltræthed og små revner, som ikke er synlige for det menneskelige øje.

Ved en magnafluxtest påføres metallet en fluorescerende opløsning, som indeholder små magnetiske partikler, hvorefter der føres en håndholdt elektromagnet med sort lys over kæden.
Findes der en revne i kæden danner partiklerne en fluorescerende linje i selve revnen, der så bliver synlig under det sorte lys.

En magnafluxtest er således din sikkerhed for, at også usynlige revner opdages i tide – og uden at kontrollen af løfteudstyret tager længere tid.

Læs mere om test af løftegrej fra Fyns Kran Udstyr her: www.test-kranservice.dk

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.063