23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør tunge løft lette - med Quick-Lift

Quick-Lift er et meget fleksibelt og samtidig enkelt redskab, der gør det let at udføre forskellige løft på helt op til 300 kg. Løftearbejdet afvikles hurtigt og præcist, og det er med til at bidrage til et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø. 

Gribemodulet på Quick-Lift tilpasses lastens egenskaber, uanset om det drejer sig om løft, flyt, drej eller vend. og det gælder både tunge og ofte gentagne løft. 

Løfteprincipperne på Quick-Lift er meget forskellige fra alt andet løfteudstyr. Den består af en leddelt arm, der gør det let at løfte og flytte en stor og tung last, uden at det kræver noget specielt for den person, der benytter redskabet. Løftesystemet er fremstillet af aluminium, og det er derfor både let og stabilt. 

Systemet styres ved hjælp af et betjeningshåndtag, der følger håndens bevægelser, som drivmotorens løfteeffekt reagerer direkte på. Betjeningshåndtaget er bygget sammen med gribemodulet, og det er derfor nemt tilgængeligt i nærheden af lasten. Det er let at benytte, da der ikke er nogen knapper, man skal holde styr på – det hele bliver styret af håndens bevægelser. Når betjeningshåndtaget slippes, afbalanceres lasten automatisk. 

Løftesystemet er meget sikkert at anvende - i forbindelse med eventuelle strømsvigt vil en sikkerhedsbremse automatisk slå til, således at lasten på ingen måde tager skade. Derudover risikerer man ikke, at løftesystemet bliver ødelagt i forbindelse med overvægt – systemet registrerer automatisk lastens vægt med det samme, og hvis lasten vejer mere end systemet kan klare, er det ikke muligt for systemet at foretage løftet. 

Se hvordan Quick-Lift virker her: www.youtube.com/watch?v=VEajAxqN1Ic


Besøg vores hjemmeside på www.fku.dk eller kontakt os på tlf. 70 15 20 15 for uforpligtende tilbud, spørgsmål eller konsulentbesøg.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.078