23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Symetri indgår samarbejdsaftale med Tikab i Sverige omkring digitalisering, VR og BIM

Med et nyt samarbejde mellem virksomhederne Tikab og Symetri får markedet adgang til dybe kompetencer indenfor integreret BIM baseret på cloudløsningen BIMeye

Hvordan får man succes med en fuldt ud digitaliseret BIM proces?

Symetri and Tikab, der begge er eksperter indenfor BIM og digitale processer, har arbejdet tæt sammen omkring renoveringsprojekterne Slussen og Botkyrkabyggen i Stockholm.

Sideløbende med disse projekter, er efterspørgslen på viden og erfaring med BIM steget i markedet.

For at møde denne efterspørgsel, har Tikab og Symetri indgået en arbejdsaftale om et endnu tættere samarbejde. Derfor vil man nu kunne indhente support til et fordelagtigt mix af ydelser, der både dækker IT, processtyring, og dyb fagkendskab i udførelsen. Dermed vil kunderne kunne leve op til leveringskravene fra bygherrerne til digitale BIM konstruktionsprojekter.

At man har arbejdet med udviklingen af integreret BIM i så prestigefyldte projekter som ovennævnte, har betydet, at man i dag kan tilbyde metoder - baseret på cloud løsningen BIMeye - og det med maksimalt udbytte for alle parter i byggeprojekterne, da man har bevist, at der med fordel, og med de rette værktøjer, kan arbejdes helt digitalt og fx helt uden tegninger.

Vi er overbeviste om, at dette er det rette setup for vores ambitiøse kunder, som ønsker at tage deres BIM ambitioner til det højeste niveau”, siger Mats Persson, Director, Business Unit Project Services hos Symetri. “Sammen med Tikab's faglige kompetencer omkring BIM/VDC og VR processerne, vil vi med vores erfaringer med unikke softwareløsninger til det nordiske AEC marked med optimerede workflows, forenklet datamanagement, styring af ejendomsdata mm, kunne løfte industrien til nye  muligheder i digitaliseringens navn."

“Efter at have arbejdet sammen med Symetri omkring BIM processerne, bl.a. i Slussen projektet, og efter at have oplevet den opmærksomhed dette har givet fra mange sider, samt den stigende efterspørgsel på god konsulentrådgivning, føles det kun naturligt, at udvikle vores samarbejde og fælles interesse yderligere,” siger Johan Stribeck, Business Area Manager BIM/VR BIM/VDC hos Tikab

Yderligere information hos:

Mats Persson, Director, Business Unit Project Services, Symetri AB, mobil: +46 706 03 48 20,

e-mail: mats.persson@symetri.com

Johan Stribeck, Affärsområdeschef BIM/VR, Tikab Strukturmekanik AB, tel: +46 8 409 043 22,

e-mail: johan.stribeck@tikab.com

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.062