23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MSA 125 Elektrosvejsemaskine

MSA 125 Elektrosvejsemaskinen kombinerer lav vægt og kompakt design, til installatører som har behov for at svejse fittings op til d125mm (op til d160mm for ELGEF Plus), i VVS og vand- og gas installationer.

MSA 125 Elektrosvejsemaskinen kombinerer lav vægt og kompakt design, til installatører som har behov for at svejse fittings op til d125mm (op til d160mm for ELGEF Plus), i VVS og vand- og gas installationer. Maskinen er utrolig enkel at anvende i fire simple trin: tilslut, bekræft, scan og start svejsning. Maskinen er robust, sikker og ergonomisk.

MSA 125
er automatisk og udstyret med en scanner til hurtig indlæsning af svejsedata.

Al relevant svejseinformation
registreres af enheden og gemmes på den interne hukommelse, som har plads til 350 svejseprotokoller.

Registreret data
Brugeren kan kopiere svejseprotokollerne til et USB stik for at printe dem ud i PDF format.

Kabler, stik og boks
er velegnet til arbejde i rørgraven. Den indre aluminiumskasse yder god beskyttelse til de elektriske komponenter og giver fremragende varmeafledning, hvilket gør det muligt at svejse serier.

Sikkerhed er garanteret
med TÆND/SLUK knap, interne sikringer og en transportboks i IP54 som beskytter mod vand og støv.

 MSA 125 - Tre gange nem

Nem at anvende
MSA 125 er lavet til installatører, der ønsker at være hurtige i deres daglige arbejde. Med en-knap (START) er brugeren guidet fra forberedelse til færdiggørelse af svejseproces- sen. Anvendelse af stregkodescanneren sikrer automatisk registrering af fittingen og gør dataindsamling automatisk. De indlæste data leveres i PDF og tekstformat. Begge er håndterbare med gratis (ingen licens) PC-software, og gør det enkelt at anvende.

Nem at pakke
MSA 125 sikrer hurtig ibrugtagning og nedpakning. Strømforsynings- og svejsekabel opbevares sikkert og ordenligt i separate rum i transportkassen. Stregkodescanneren og muligt tilbehør opbevares også i låget, så snart jobbet er afsluttet.

Nem at bære
MSA 125 er afbalanceret i vægt for at sikre ergonomisk håndtering på arbejdspladsen og komfortabel transport med hånd og bil, takket være den kompakte og solide transportkuffert.

Læs mere på GF's hjemmeside her.

 

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.11