23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO deltager på Building Green 2017

FAKRO Danmark er med for 3. gang på den vigtige messe midt i hovedstaden.

FAKRO lancerede tidligere i år et nyt ovenlysvindue til lave taghældninger - G-modellen - og salget er netop skudt i gang i forbindelse med et stort projekt i det midtjyske. Vi har talt med Jon Tougaard, adm. direktør FAKRO Danmark A/S.

Hvad er det specielle ved det nye vindue til flade tage?

Der er tale om et ovenlysvindue som er tilpasset kravene indenfor projektbyggerier. Vores løsning er - ligesom for de øvrige produkter til flade tage - at det hele kommer samlet inklusiv en fastgørelsesliste og blot skal lægges i hullet i taget og færdig.

Hvad er forskellene til konkurrenternes produkter til segmentet?

Enkelthed. Det er det korte svar. Som nævnt, så kommer produkterne samlet fra fabrikken og skal blot hejses op på taget, tages ud af papkassen og sættes i det tilpassede hul i taget. Det kan gøres på minutter og gør hele forskellen for et travlt byggefirma.

I vores salgsmateriale udvider vi det kendte program og sammenligner man med andre i branchen, så er enkelthed og gennemskuelighed nøgleordene. Vi synes ikke, at kunderne skal igennem en gætteleg når de skal sætte et vindue sammen: Vælg top, vælg karm, vælg tilbehør osv. Det er for tungt.

I stedet har vi prissat vore samlede produkter med forklaring på parametre og det er let at bestille det man skal bruge til det prisniveau man ønsker. Den nye brochure for 2018 vil indeholde det samlede program. Indtil da må man kigge ind på fakro.com hvor der er information.

Hvad vil FAKRO vise på messen i Forum?

Nu vil jeg ikke røbe for meget, men kan dog sige, at vi kommer til at vise de produkter, som danskerne i den gang har taget til sig. De fleste af vore kunder kender godt et almindeligt ovenlysvindue og dem kommer vi til at vise mange af i Fredericia til foråret. Men i Forum vælger vi derfor at vise diverse produkter, som skal monteres i et tag med lav hældning.

Mere info om det nye vindue D_G P2 på fakro.com.

FAKRO Danmark er på Stand 9 på Building Green 2016 i Forum i dagene 1+2 november 2017.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.062