23948sdkhjf

Udbuddet er lavt, men efterspørgslen høj

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABC Pavilloner A/S

Sådan lyder det mange steder i landet når samtalen falder på ungdomsboliger. Mange studerende står uden en boligløsning, indenfor en rimelig afstand af deres uddannelsessted.

De unge er nødsaget til at finde en sofa hos en bekendt, eller bruge lang transporttid til og fra studiet. Det kan lade sig gøre, men i sidste ende sker det på bekostning af fokus på studiet, og på bekostning af muligheden for at danne sig et solidt netværk.

Med den nye planlov på plads, og muligheden for at opstille midlertidige studieboliger i op til 10 år, kan problemstillingen med boligmangel for de studerende reduceres. Der er behov for en løsning, der løser problemet her og nu, samtidig med at der arbejdes på en langsigtet plan. Men hvis kommunerne, developere mm. har ubebyggede grunde der først skal bebygges på om 5 til 10 år, så kunne en midlertidig studieby give mange studerende tid til fordybelse og dygtiggørelse.

ABC Pavilloner A/S flytter i disse dage virksomheden til Engesvang, i de tidligere Siemens lokaler, hvor der skabes mere plads og muligeheder for udvikling. Det betyder blandt andet en videreudvikling med endnu større fokus på præfabrikeret modulbyggeri. Navnet på den nye produktionslinje er Concept Living A/S by abc. Produktionslinjen er tiltænkt permanent byggeri, eksempelvis rækkehuse, kontorer, børne- og uddannelses institutioner og ikke mindst studieboliger." Fortæller konsulent Gunnar F. Øhrberg ABC Pavilloner A/S".

Han fortsætter; hos ABC Pavilloner A/S står der løsninger på 1 og 2 værelses studieboliger. Superflotte lejligheder, der ikke ruinerer de studerende, og samtidig har næsten alt hvad hjertet kan begære til en bolig. Vi er i gang med at opstille en showroom by på vores nye matrikel i Engesvang, hvor vores forskellige modul typer vil blive udstillet. Lejlighederne er klar til fremvisning, og de er så afgjort et besøg værd.

Så hvis der er en god grund, så har vi en god løsning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABC Pavilloner A/S

Fundervej 44
7442 Engesvang
Danmark
ABC Pavilloner A/S

Billeder & videoer

Studielejlighed_ABC_Pavilloner_modulbyggeri_2_Room (3)Studielejlighed_ABC_Pavilloner_modulbyggeri_1_værl (6)Modulbyggeri_skole_ABC_Pavilloner_Ørestadens_Friskole (7)

Send til en kollega

0.124