23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ajour System A/S og Symetri indgår stærkt samarbejde om udvikling, salg og implementering af BIMeye

Samarbejdet sigter mod at skabe langsigtede og levedygtige løsninger for effektive processer i byggeriets planlægningsfaser, hvor håndtering af BIM data er helt centralt.

Et samarbejde mellem to virksomheder, der forener kræfterne omkring europæisk ekspansion.

Aftalen betyder at Ajour System A/S skal markedsføre og sælge samt deltage i videreudviklingen af BIMeye, herunder også håndtering, implementering og support af løsningen. For at tilgodese sine kunder med de store effektiviseringsmuligheder som findes i teknologien, vil Ajour System A/S i de kommende år fokusere intenst på BIM som et vigtigt forretningsområde, som også komplementerer firmaets nuværende digitale værktøjskasse.

Det nordiske firma, Symetri, der leverer procesoptimerende IT-produkter bl.a. til bygge- og ejendomsbranchen, har udviklet den cloudbaserede BIM database, BIMeye, som Ajour System A/S nu kan tilføje til deres digitale værktøjskasse under deres nye forretningsområde AjourBIM.

BIMeye er fremtidens platform til at styre informationerne på tværs af diverse BIM programmer og projekter og dette ‘Information management system’ giver brugerne en unik adgang til at håndtere og strukturere BIM-data effektivt.

”Symetri har valgt Ajour System A/S som samarbejdspartner, fordi de er lokalt nærværende, har de rigtige kompetencer og er et veletableret firma med en bred brugerskare”, fortæller Mats Persson, der er Director, Project Services Business Unit i Symetri.

Samarbejdet sigter mod at skabe langsigtede og levedygtige forudsætninger for både Symetri og Ajour System A/S omkring markedets nuværende og fremtidige behov for effektive processer i byggeriets planlægningsfaser, hvor håndtering af BIM data er helt centralt.

 ”Jeg glæder mig til et godt og langt samarbejde med Symetri som en førende aktør indenfor BIM området og en meget troværdig partner. På trods af vi er en noget mindre virksomhed end Symetri, føler vi os som en værdig sparringspartner og i fællesskab vil vi blive en vigtig spiller inden for udvikling og salg af BIM værktøjer”, udtaler René Mortensen, CEO for Ajour System A/S.  

Om Ajour System A/S
Ajour System A/S er bygge- og ejendomsbranchens digitale værktøjskasse og dermed én samlet løsning med både Web og App til alle faser i byggeriet, der indeholder projektweb, udbudsportal, byggestyring og tilsyn, kvalitetssikring og bygningsdelskort til drift og vedligehold.

Ajour System A/S er en danskejet virksomhed med 18 ansatte med egne udviklere og konsulenter. Virksomheden har siden 2009 udviklet, solgt og implementeret Ajour systemet, som i dag er et af de mest anvendte og gennemprøvede digitale værktøjer i både den danske og den Islandske bygge- og ejendomsbranche. Ajour System A/S blev kåret som gazelle 2017.

Om Symetri

Med mere en 300 medarbejdere og 100 000 brugere som base hjælper vi innovative virksomheder i byggebranchen, på ejendomsmarkedet og i produktionsindustrien i Nordeuropa med at optimere deres arbejdsprocesser, håndtere ejendomsdata, forenkle datahåndteringen og forbedre kvaliteten gennem hele projektets livscyklus.

Symetri er til 100% ejet af Addnode Group.

Mød begge firmaer på Molio konferencen den 30. november.

Se hele nyheden her

Kontaktpersoner:


Ditte Leenders
Personlig Assistent, Ajour Marketing
Ajour System a/s
+45 53 85 04 09 | dl@ajoursystem.dk
Sanderumvej 16b | 5250 Odense SV
+45 70 20 04 09 | www.ajoursystem.com

     
René Mortensen
CEO
Ajour System a/s
+45 20 56 04 88 | rem@ajoursystem.dk
Sanderumvej 16b | 5250 Odense SV
+45 70 20 04 09 | www.ajoursystem.com/da/

  
Mats Persson
Director, Project Services Business Unit
Symetri AB
+45 44 22 14 13 | mats.persson@symetri.com
Robert Jacobsens Vej 70. 1 | 2300 København S
+46 70 603 48 20   | www.symetri.se | www.bimeye.com

   
Malene Lyngesen Grønne
Marketing Manager, Project Services Business Unit
Symetri a/s
+45 44 22 14 13 | malene.lyngesengronne@symetri.com
Robert Jacobsens Vej 70. 1 | 2300 København S
+45 23 38 37 19 | www.symetri.dk | www.bimeye.com

   
 

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047