23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find den rette størrelse på din reguleringsventil

Et nyt online værktøj fra GF hjælper dig nu med hurtigt og nemt at finde den optimale ventilstørrelse.

Planlæggere vælger ofte automatisk de samme ventil- og rørdimensioner, selvom en mindre ventildimension ofte er mere fordelagtig og reducerer energiforbruget og forhindrer for tidlig slitage. Et nyt online værktøj fra GF hjælper dig nu med hurtigt og nemt at finde den optimale ventilstørrelse.

Et af de mest populære værktøjer, der benyttes af planlæggere, er det stadigt voksende udvalg af gratis online-beregningsværktøjer, som findes på www.gfps.com/tools. Vores nyeste tilføjelse hjælper dig med at beregne den optimale ventildimension for dit projekt - hurtigt og nemt. Denne service eliminerer omfattende manuelle beregninger, der skulle udføres og sammenlignes indtil nu separat for hver kombination af relevante faktorer som tryk og flow.

Mange planlæggere vælger stadig den samme dimension for både ventil og rør automatisk, selv om en mindre ventildimension ofte er gavnlig. Korrekt valg af dimension sikrer det optimale arbejdsområde for ventilen, hvorved systemet forhindres i at bruge unødig energi eller unødig reduktion af komponenternes levetid. Hvis korrekt dimensioneret, kan ventilen i mange tilfælde være en eller endda to dimensioner mindre.

Læs alle detaljer på GF's hjemmeside her.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.063