23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blendex har fået ny hjemmeside

Overskuelig og omfattende side med nye features.

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye, overskuelige hjemmeside, der er fyldt med både omfattende og brugbar viden om solafskærmning, mange billeder og ikke mindst to nye features: Vidensbanken og Produktdatabasen.

Blendex ønsker – udover at være en professionel samarbejdspartner omkring solafskærmning – også at formidle viden om emner, der relaterer sig til området. I Vidensbanken kan du læse vore egne interviews med eksperter indenfor blandt andet dagslys, indeklima, bygningsstyring og solafskærmning. Derudover samler vi rapporter, analyser og undersøgelser i Vidensbanken, så du let får et overblik over relevant viden.

I Produktdatabasen finder du tekniske specifikationer på blandt andet screenduge. For overskuelighedens skyld kan du downloade en pdf med billede af dugen samt alle oplysningerne.

Udover beskrivelse af vores mange produkter, indeholder siden også værdifuld rådgivning om projekteringsfasen og beskrivelse af vores kerneområde, service. Du kan downloade et fyldigt dokumentationsmateriale som produkttegninger, produktark, DWG / DXF filer og udbudsbeskrivelser.

Endelig kan du naturligvis også orientere dig i et udvalg af vores mange projekter.

Besøg Blendex 

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.032