23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyheder fra Cembrit på Building Green

Årets Building Green i Aarhus løber snart af stablen, og Cembrit deltager igen i år med nye produkter og koncepter.

Den 18. og 19. april er byggebranchens øjne rettet mod Aarhus, hvor Building Green slår dørene op. Messens gennemgående tema er bæredygtighed, og på Cembrits stand kan de besøgende se frem til en snak om fremtidens bæredygtige byggeri og en præsentation af to store nyheder: Cembrit Modulplader og Dansk Arkitektpanel.

Fibercement og bæredygtighed
Bæredygtighed får fortsat større betydning for fremtidens byggeprojekter. Derfor yder Cembrit en aktiv indsats for at gøre en grøn forskel og skabe de mest optimale rammer for bæredygtige byggematerialer.

Cembrit leverer i dag til både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier som fx landets mest bæredygtige børnehave, der er blevet præcertificeret til DGNB-Platin. På Building Green vil der være rig mulighed for at høre mere om Cembrits erfaringer med bæredygtigt byggeri.

Facadeplader med uendelige designmuligheder
Cembrit har netop lanceret Cembrit Modulplader, der er mindre udgaver af de tre eksisterende facadeplader Cembrit Cover, Cembrit PLAN/Patina og Cembrit Solid. På messen står Cembrits konsulenter klar til at præsentere de nye plader, der giver arkitekten større designfrihed. Pladernes forskellige formater og farver gør det nemmere at skabe lige præcis det udtryk, man ønsker til den enkelte facade. 

Lanceringen af Cembrit Modulplader er desuden et led i Cembrits bæredygtighedsstrategi. De mindre plader betyder, at materialeudnyttelsen er højere. Samtidig minimeres spild på byggepladserne, da pladerne leveres som færdige løsninger klar til montering – uden behov for tilskæring og kantimprægnering.

Lancering af Danmarks første arkitektpanel
Cembrit lancerer Dansk Arkitektpanel på Building Green – et nyt panel for danske arkitekter og rådgivere med fokus på løbende at tage temperaturen på trends og tendenser, konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for branchen.

Dansk Arkitektpanel gennemfører halvårlige spørgeundersøgelser blandt danske arkitekter og deler den indsamlede viden med branchen. Som paneldeltager får man en unik indsigt i undersøgelsens konklusioner blandt andet via udvidede rapporter, der er forbeholdt deltagerne. 

Hør mere om Dansk Arkitektpanel på Building Green og ansøg om at blive paneldeltager som én af de første.

Mød Cembrit på stand 32.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713
P nummer: 1002086335

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.063