23948sdkhjf

Syreresistent selv efter 20 års kontinuerlig drift

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

I kemi-industrien er PVC fra GF et robust materiale som fx. modstår saltsyre, natriumhypochlorit og svovlsyre og i modsætning til metal er der ikke problemer med varierende syrekoncentrationer. 60 års erfaring i plastrør gør forskellen.

20 års drift med 96% svovlsyre uden problemer
For nylig har vi haft mulighed for at analysere et af vores rørsystemer fremstillet af PVC, der var installeret for mere end 20 år siden i Tyskland og var ved at blive udskiftet på grund af en ombygning af en fabrik - på grund af vores systemers typiske levetid er det en sjælden og dermed særlig interessant mulighed. Rørsystgemet var installeret udendørs, og udsat for ændrede vejrforhold og direkte sollys og blev konsekvent anvendt til 96% svovlsyre.

Laboratorieundersøgelsen, herunder mikroskopiske analyser, viste, at PVC-vægmaterialet fra GF stadig var helt intakt, selv efter mere end 20 års konstant brug. Mere end en overfladisk oxidation kunne ikke konstateres. De sammenklæbede overflader var stadig mere end 80 procent intakte. De var også stadig fuldt operationelle (du kan læse en detaljeret analyse i april-udgaven af det tyske fagblad "cav").

Langtidsholdbare og økonomiske løsninger
Roberto Almodovar, markedssegmentchef for den kemiske procesindustri i Tyskland: "Denne typiske applikation viser, at PVC-rørsystemer bevarer deres væsentlige fordele på lang sigt. Ud over den lave vægt og hurtigere installation ved klæbning er fordelene frem for alt, at de er korrosions- og vedligeholdelsesfri. "Dette gælder både for PVC som rørmateriale og som GRP inliner.

Ud over deres anvendelse i kemiske applikationer har PVC rør og fittings også drikkevand og fødevaregodkendelser. Det tyske Institut for Byggeteknologi i Berlin har også udstedt de generelle godkendelser fra bygningsinspektionen til opbevaring, påfyldning og håndtering af stoffer, der er farlige for vand i henhold til tyske vandressourceloven. PVC fra GF er en robust allrounder til alle applikationer, hvor sikkerhed og pålidelighed er særligt vigtig.

Online kemikalieresistensværktøj
Prøv også vores online kemikalieresistensværktøj, hvor det er muligt at finde det rette materiale til sin rørledning baseret på de kemikalier som skal anvendes. Prøv værktøjet her.

Mere information om installationer til den kemiske industri kan findes her. Du er også velkommen til at besøge vores stande på IFAT og ACHEMA. For at lære mere om fordelene ved plastsrørsystemer, besøg hjemmesiden for the European Plastic Pipes and Fittings Association (TEPPFA), hvor GF er medlem: www.discover-plasticpipes.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.178